Wózek na drewno, sprawdź design!
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Lanca: Miałem problem z kuną wiele nie pomagało ,więc zastosowałem siarkę ogrodniczą ,w małych puszkach metalowych rozłożyłem po pomieszczeniach i rozpaliłem ,gryzący dym ,wyziewy skutecznie odstraszyły tego zwierzaka .Warunek ,że miejsca spalania siarki będą bezpieczne i nie zagrożą powstaniu zarzewia ognia.Powodzenia z rozsądkiem -
Jakiś czas temu w warstwach dachu mojego domu zamieszkała kuna. Hałasuje i zostawia odchody, co jest bardzo irytujące. Ale najbardziej niepokoi mnie to, że kuna na poddaszu może wyrządzić znaczne szkody. Szczególnie w konstrukcji dachu albo w ociepleniu. Poznaj skuteczne sposoby na pozbycie się kuny. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/budowlane-abc/remonty-i-modernizacje/a/118306-jak-pozbyc-sie-kuny-z-poddasza-sprawdzone-sposoby
-
Przez Robudowniczy · Napisano
Dzień dobry. Jak określić wysokość elewacji frontowej dla poniższego przykładu (punkt A,B,C czy D?) Okap dachu jest na elewacji frontowej. -
Przez Marcinek44 · Napisano
Sorry za błędy pisałem w pośpiechu Sorry za błędy pisałem w pośpiechu -
Kochani Forumowicze! Życzę Wam Świąt pełnych magii, góry prezentów i niezapomnianych rozmów przy choince 🎄🎁. Niech ten czas naładuje Was pozytywną energią. Cieszę się ogromnie, że jesteście częścią naszej forumowej rodziny. Wesołych Świąt!
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się