pastorek23 Napisano 7 grudnia 2011 #1 Napisano 7 grudnia 2011 Witam. Właśnie szukam dla siebie WC do łazienki i spodobała mi się bardzo ta z katalogu Paradyż - MyWay blue - czyli taka bardzo okrągła i do podłogi. Czy ktoś wie jakiej firmy WC tam użyli ? lub skan gazetki gdzie jest też coś podobnego. Z tego co zauważyłem nie jest to komplet z KOŁA - Seria EGO
womar Napisano 7 grudnia 2011 #2 Napisano 7 grudnia 2011 Ciężka sprawa ale jutro sprawdzę w katalogu Paradyż, może da się ustalić , zobaczymy.
pastorek23 Napisano 9 grudnia 2011 Autor #3 Napisano 9 grudnia 2011 Dowiedziałem się ... info prosto od Paradyża - jest to firma LAUFEN seria Il Bagno Alessi One - koszt samego WC 3100zł
ikaria Napisano 27 grudnia 2011 #6 Napisano 27 grudnia 2011 (edytowany) Cytat O raaaaany! Ale cenka Ja mam Aveo z V&B ale cena tez ok 3000.Jednak w rzeczywistości znacznie lepiej wygląda niz na zdjęciach .Może jednak przyjrzyj się Venezia z Cersanitu.Ma troszkę inny kształt niz większość.Najlepiej jednak popatrzec na zywo,bo obrazek nie uwidacznia w pełni jej kształtu łezki.http://www.cersanit.com.pl/photo.php?cms_f...aceramika_3.jpgCena ok 650-800zł Edytowano 27 grudnia 2011 przez ikaria (zobacz historię edycji)
calipso Napisano 27 grudnia 2011 #7 Napisano 27 grudnia 2011 Cytat Ja mam Aveo z V&B ale cena tez ok 3000.Jednak w rzeczywistości znacznie lepiej wygląda niz na zdjęciach .Może jednak przyjrzyj się Venezia z Cersanitu.Ma troszkę inny kształt niz większość.Najlepiej jednak popatrzec na zywo,bo obrazek nie uwidacznia w pełni jej kształtu łezki.http://www.cersanit.com.pl/photo.php?cms_f...aceramika_3.jpgCena ok 650-800zł Iikaria ma rację Venezia z Cersanitu wygląda na żywo naprawdę ładnie. Ma nietypowy kształt i cena nie jest tak gigantyczna.
Gość mhtyl Napisano 27 grudnia 2011 #8 Napisano 27 grudnia 2011 A czy kibelek służy do podziwiania czy do ... Czy ktoś da za WC 3 tysiaki czy 5 stówek to czy lepiej będzie mu się załatwiało sprawy na tym za 3 tysiaki?No chyba aby sąsiadów i rodzinę szlag trafił z zazdrości
calipso Napisano 28 grudnia 2011 #9 Napisano 28 grudnia 2011 Cytat A czy kibelek służy do podziwiania czy do ... Czy ktoś da za WC 3 tysiaki czy 5 stówek to czy lepiej będzie mu się załatwiało sprawy na tym za 3 tysiaki?No chyba aby sąsiadów i rodzinę szlag trafił z zazdrości Kibelek powinien być ładny żeby nie szpecił łazienki , ale masz rację, że za 3000 zł to wszystkie elementy ceramiki można kupić i to dobrej firmy.
GlazuraStrzelin Napisano 20 stycznia 2012 #10 Napisano 20 stycznia 2012 Zgadza sie,najlepiej jeżeli jest ładny i zarazem funkcjonalny. Jeżeli chodzi o różne koncepcje i aranżacje łazienki to na naszej stronie GlazuraStrzelin.pl również znajdziecie ciekawe rozwiązania.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się