Skocz do zawartości

siłowniki

Recommended Posts

Napisano
Fajny temat,prawie jak te urządzonka,tylko o co chodzi???
mam siłownik hydrauliczny do podnoszenia samochodu,warto!! nie muszę go dźwigać ręcznie jak złapię gumę.Chyba nie o to chodziło,więc o co??? To taki żart na powitanie z nowym forumowiczem(ja też stary jak np. T Brzęczkowski nie jestem) pozdrawiam.
np. w tym przypadku nie oznacza na przykład tylko nie przymierzając.
Napisano
Jeśli np. w sypialni umieścisz telewizor w szafce, to możesz zainstalować siłowniki zamykające lub otwierające drzwiczki szafki żebyś nie musiał wstawać z łóżka icon_mrgreen.gif
Napisano
tylko ostrożnie bo można sobie coś przytrzasnąć....
Napisano
łatwo jest sie bawić cudzym kosztem, ale jakoś się tak zaaferowałem i zapomniałem uściślić icon_smile.gif chodziło mi o takie bramowe siłowniki a nie do deski klozetowej icon_smile.gif))
mam nadzieję że w tej kwestii będziecie równie wygadani icon_smile.gif))))
Napisano
ekstra sprawa, deszcz pada, a Ty nie musisz wysiadać z auta, brama sama Ci się otwiera, trzeba zwrócić uwagę na ciężar bramy - jeśli masz ciężkie bramy to niestety nie wybieraj tych najtańszych, warto też zwrócić uwagę na czas otwierania, są siłowniki do bram jedno- i dwuskrzydłowych
Napisano
Montowałem kiedyś firmy Faac,chodzą bez problemu ze trzy lata,problem tylko jest w zimie bo jak napada śniegu to łopata,wtedy lepiej by było mieć bramę przesuwną bo nawet pół metra świeżego śniegu jej nie przeszkadza.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...