niezgudka Napisano 22 lutego 2006 Udostępnij #1 Napisano 22 lutego 2006 są takie fajne urządzonka warto je mieć i jakiej firmy.jak wam się sprawują takie gadżety. Link do komentarza
zbiho Napisano 22 lutego 2006 Udostępnij #2 Napisano 22 lutego 2006 Fajny temat,prawie jak te urządzonka,tylko o co chodzi??? mam siłownik hydrauliczny do podnoszenia samochodu,warto!! nie muszę go dźwigać ręcznie jak złapię gumę.Chyba nie o to chodziło,więc o co??? To taki żart na powitanie z nowym forumowiczem(ja też stary jak np. T Brzęczkowski nie jestem) pozdrawiam. np. w tym przypadku nie oznacza na przykład tylko nie przymierzając. Link do komentarza
Gość Napisano 23 lutego 2006 Udostępnij #3 Napisano 23 lutego 2006 Jeśli np. w sypialni umieścisz telewizor w szafce, to możesz zainstalować siłowniki zamykające lub otwierające drzwiczki szafki żebyś nie musiał wstawać z łóżka Link do komentarza
Slawku Napisano 23 lutego 2006 Udostępnij #4 Napisano 23 lutego 2006 albo w ubikacji siłownik do podnoszenia deski klozetowej !! Link do komentarza
Gość Napisano 23 lutego 2006 Udostępnij #5 Napisano 23 lutego 2006 tylko ostrożnie bo można sobie coś przytrzasnąć.... Link do komentarza
niezgudka Napisano 23 lutego 2006 Autor Udostępnij #6 Napisano 23 lutego 2006 łatwo jest sie bawić cudzym kosztem, ale jakoś się tak zaaferowałem i zapomniałem uściślić chodziło mi o takie bramowe siłowniki a nie do deski klozetowej )) mam nadzieję że w tej kwestii będziecie równie wygadani )))) Link do komentarza
Gość Napisano 23 lutego 2006 Udostępnij #7 Napisano 23 lutego 2006 ekstra sprawa, deszcz pada, a Ty nie musisz wysiadać z auta, brama sama Ci się otwiera, trzeba zwrócić uwagę na ciężar bramy - jeśli masz ciężkie bramy to niestety nie wybieraj tych najtańszych, warto też zwrócić uwagę na czas otwierania, są siłowniki do bram jedno- i dwuskrzydłowych Link do komentarza
zbiho Napisano 23 lutego 2006 Udostępnij #8 Napisano 23 lutego 2006 Montowałem kiedyś firmy Faac,chodzą bez problemu ze trzy lata,problem tylko jest w zimie bo jak napada śniegu to łopata,wtedy lepiej by było mieć bramę przesuwną bo nawet pół metra świeżego śniegu jej nie przeszkadza. Link do komentarza
Slawku Napisano 27 lutego 2006 Udostępnij #9 Napisano 27 lutego 2006 A tak poważnie to temat siłowników do bram niedawno był na forum poruszany - jak znajdę to ci podam, a jak nie to sprubój sam poszukać [ Dodano: 27.02.2006, 14:39 ]Znalazłem więc podaję https://forum.budujemydom.pl/viewtopic....&highlight=nice Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się