Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Mariusz: Potrzebuję farbę emulsyjną akustyczną , proszę o pomoc -
W ostatnich latach coraz większą uwagę zwraca się na komfort akustyczny w pomieszczeniach. Dotyczy to zarówno przestrzeni mieszkalnych, jak i biurowych czy publicznych. Jednym z nowoczesnych rozwiązań, które zyskują na popularności, są farby do renowacji akustycznej. Czym są, jak działają i w jakich sytuacjach warto je zastosować? Pełna treść artykułu pod adresem: https://budownictwob2b.pl/wykanczanie/baza-wiedzy/chemia-budowlana/56384-farby-do-renowacji-akustycznej-jak-dzialaja-i-kiedy-warto-je-zastosowac
-
Przez arkadiuszd · Napisano
Cześć, remontuję salon i zastanawiam się nad dodatkami, które ocieplą przestrzeń. Mam sporo drewna (belki + podłoga) i nie chcę, żeby wnętrze było zbyt „ciężkie”, ale jednocześnie zależy mi na przytulnym efekcie. Myślałem o naturalnej skórze owczej jako narzucie na fotel albo dywanie przy kanapie. Zauważyłem, że coraz częściej pojawia się to rozwiązanie w aranżacjach w stylu skandynawskim i japandi. Zastanawiam się: Czy taka skóra dobrze sprawdzi się przy ogrzewaniu podłogowym? Lepiej iść w jasny odcień czy coś bardziej kremowego? Czy to faktycznie trwałe rozwiązanie przy dzieciach? Dla przykładu chodzi mi o coś w tym stylu: https://skinandslippers.pl/skory-owcze-naturalne-dekoracyjne Chętnie posłucham opinii osób, które mają u siebie takie rozwiązanie. -
Przez Elsab_Rent · Napisano
Mamy do zaoferowania wynajem podnośników – Opole i całe woj. opolskie. Jako ELSAB Rent (www.elsab-rent.pl) zapewniamy szeroki wybór nowoczesnych maszyn do prac na wysokości dla firm oraz klientów indywidualnych. Dysponujemy jedną z większych flot w regionie – w 2026 roku oferujemy aż typy 34 podnośników oraz 3 typy wózków widłowych dostępnych w Opolu. Działamy na terenie Opola, województwa opolskiego, dolnośląskiego i śląskiego od 2012 roku. Zapewniamy profesjonalne wsparcie przy wszelkich pracach na wysokości z wykorzystaniem podnośników. W naszej ofercie znajdują się m.in.: podnośniki nożycowe elektryczne (idealne do hal, magazynów i prac wewnętrznych), podnośniki nożycowe spalinowe terenowe (na place budowy i trudny teren), podnośniki przegubowe elektryczne i spalinowe (umożliwiające pracę nad przeszkodami), podnośniki masztowe do precyzyjnych prac montażowych, wózki widłowe elektryczne i spalinowe do zastosowań logistycznych i magazynowych. Oferujemy wynajem podnośników w Opolu w opcji krótko- i długoterminowej. Zapewniamy pomoc w doborze odpowiedniego modelu do konkretnego zadania, konkurencyjne ceny oraz możliwość transportu sprzętu pod wskazany adres. Jeśli interesuje Cię sprawdzony i terminowy wynajem podnośników Opole, zapraszamy do kontaktu i zapoznania się z ofertą: Strona www: elsab-rent.pl -
Dzięki, przegadam to z biurem projektowym
-
-
Popularne tematy