Etka Napisano 4 maja 2010 Udostępnij #1 Napisano 4 maja 2010 Co myslicie o oknach w kolorze antracytowym? Może ktos ma takie? Zastanawiam sie nad ich ewentualnym zakupem. Z zewnatrz super, pasują do grafitowego dachu, kamiennej podmurówki, białej elewacji. Ale w środku? Kurcze, obawiam sie że kiepsko będą wyglądały. Link do komentarza
dzempel Napisano 4 maja 2010 Udostępnij #3 Napisano 4 maja 2010 sprawdziłam czarno-szary (tak po chłopsku)to coś czego nie mam i żałuję . Ale mozesz takie okna zamówić z jednej strony szare a od środka białe Link do komentarza
Etka Napisano 4 maja 2010 Autor Udostępnij #4 Napisano 4 maja 2010 Cytat sprawdziłam czarno-szary (tak po chłopsku)to coś czego nie mam i żałuję . Ale mozesz takie okna zamówić z jednej strony szare a od środka białe No własnie nie chciałbym tak kombinowac z jedej strony takie z drugiej inne. Białe mam teraz w bloku i nie chcę juz białych. Jakaś odmiana by sie przydała. Mysle o tych antracytowych albo ciemnobrazowych. Czego nie masz i żałujesz? Link do komentarza
dzempel Napisano 5 maja 2010 Udostępnij #5 Napisano 5 maja 2010 żałuje ,że nie mam tych czarno szarych na zewnątrz i wewnątrz. Mieszkam 2 rok a cały czas zastanawiam się nad przemalowaniem czy jakimś innym sposobem na zmianę. chyba z źle zrozumianej oszczędności se strzeliłam białe Link do komentarza
Etka Napisano 5 maja 2010 Autor Udostępnij #6 Napisano 5 maja 2010 Te antracyty w Empolu to są nawet w podstawowym kolorze, a więc bez dopłaty. Ale nie wiem, czy to dobry pomysł. Nikt ze znajomych takich nie ma, chyba się nie odważe. Link do komentarza
Gość stach Napisano 5 maja 2010 Udostępnij #7 Napisano 5 maja 2010 Cytat żałuje ,że nie mam tych czarno szarych na zewnątrz i wewnątrz. Mieszkam 2 rok a cały czas zastanawiam się nad przemalowaniem czy jakimś innym sposobem na zmianę. chyba z źle zrozumianej oszczędności se strzeliłam białe Jak miałabyś antracytowe, to pewnie po dwóch latach żałowałabyś, że nie są one białe Tak sobie myślę, może nie mam racji Link do komentarza
acia Napisano 6 maja 2010 Udostępnij #8 Napisano 6 maja 2010 Sąsiad który buduje się obok właśnie ma takie, mi się nie podobają, ale to rzecz gustu, on ma dachówkę w tym samym kolorze, mooocno błyszczącą ( w słońcu wygląda jak srebrna) i bardzo wąskie ramy, nie wiem jaki kolor będzie miał jego dom i nie wiem jak wyglądają od środka, ale tak mi się wydaje, że trzeba by dopasować wystrój wnętrz i wtedy będzie ok, ja mam w kolorze drzewa i mi się podoba, ale to też kwestia tego co kto lubi. Link do komentarza
dzempel Napisano 6 maja 2010 Udostępnij #9 Napisano 6 maja 2010 mi by bardzo pasowały i z zewnątrz i wewnątrz :)czy ktoś słyszał jaki byłby koszt przemalowania a moze firma by to zrobiła? Link do komentarza
jętka Napisano 6 maja 2010 Udostępnij #10 Napisano 6 maja 2010 Cytat mi by bardzo pasowały i z zewnątrz i wewnątrz :)czy ktoś słyszał jaki byłby koszt przemalowania a moze firma by to zrobiła? A z czego wykonane są profile Twoich okien? Mogę Ci podać orientacyjnie cenę przemalowania pełnych drzwi stalowych z oferty, którą dziś przeglądałam. Drzwi 90x200 - 500zł. Mimo, że powierzchnia profili okiennych jest mniejsza to jest to bardziej skomplikowane zadanie i cena może być porównywalna. warto bezpośrednio zapytać firmę, bo może nie jest to w ogóle możliwe.Poza tym antracyt w stolarce jak najbardziej Link do komentarza
dzempel Napisano 8 maja 2010 Udostępnij #11 Napisano 8 maja 2010 ja budowałam się z 4 lata temu i teraz nie kojarzę jakie profile wybierałam to był temat na wtedy . przykre ale prawdziwe po czasie nie pamiętam nazw płytek , materiałów użytych itd. bo to po budowie nie potrzebne i wylatuje z głowy Link do komentarza
Jolka3 Napisano 16 maja 2010 Udostępnij #12 Napisano 16 maja 2010 Cytat Sąsiad który buduje się obok właśnie ma takie, mi się nie podobają, ale to rzecz gustu, on ma dachówkę w tym samym kolorze, mooocno błyszczącą ( w słońcu wygląda jak srebrna) i bardzo wąskie ramy, nie wiem jaki kolor będzie miał jego dom i nie wiem jak wyglądają od środka, ale tak mi się wydaje, że trzeba by dopasować wystrój wnętrz i wtedy będzie ok, ja mam w kolorze drzewa i mi się podoba, ale to też kwestia tego co kto lubi. Moim zdaniem ujęłaś istotę sprawy!!! Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się