No tak, pisałem że to lusus i nie każdego na to stać.
A jak luksus to raczej nie dla bidoków.
Bidoki mają inne luksusy, na przykład całego cygareta se zapali zamiast kipa.
Ale temat wcale nie jest o tym na co kogo stać, tylko o współczesnych trendach kształtowania przestrzeni mieszkalnej.
Nie doczekalem sie odpowiedzi na forum ale otrzymalem ja od
Dyrektora ds. Informacji o Produktach i Komunikacji Internetowej
bezposrednio z Termoorganiki, moze komus sie przyda:
Płyty styropianowe TERMONIUM parking są narażone na większy obciążenie – (ciężar samochodu) i dlatego są poddane dodatkowemu badaniu poziomu stabilności wymiarowej DLT (1)5 w warunkach obciążenia (większy ciężar jaki może oddziaływać na warstwę izolacji w przypadku pomieszczeń takich jak garaż).
Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie żadne "ktosie" w domyśle chyba obcy, nie szwendają się po domu.
Jak szwendają to domownicy i uczestnicy przyjęcia, więc nie ma z tym żadnego problemu.
Że cooooo??? - powagę niebanalność???
Co jeszcze wymyślisz żeby tylko się spierać???
Trend to kierunek, albo nurt zmian nic więcej, żadne inne bzdury które na siłę wymyślasz.
Oj Zenek z Tobą to można tak do końca świata i jeden dzień dłużej.
Witajcie.
Jestem w trakcie remontu kuchni, zakończone są już ściany i tutaj rodzi się pytanie. Ściany są z płyty gipsowej 16mm grubości, za płytą gipsową jest płyta OSB3 o grubości 18mm. Szafki wisieć będą na dwóch ścianach o łącznej długości 6,4 metra. Dodam że na wysokości wiszących szafek, u mnie na wysokości 209cm, za płytą OSB jest jeszcze deska o grubości 12mm i szerokości 15cm.
Czy taka konstrukcja (czyli deska - 12mm, płyta OSB3 - 18mm i płyta gipsowa - 16mm) wytrzyma wiszące szafki?
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się