Taki kfiatek kotłownia w garażu od @Elfir
Zgodnie z § 281 Rozporządzenia o warunkach technicznych, jakim powinny odpowiadać budynku i ich usytuowanie, „instalowanie w garażu studzienek rewizyjnych, urządzeń i przewodów gazowych, z zastrzeżeniem § 164 ust. 6, oraz umieszczanie otworów od palenisk lub otworów rewizyjnych przeznaczonych do czyszczenia kanałów dymowych, spalinowych i wentylacyjnych, jest zabronione”.
Komentarz dodany przez Lea: he , u mnie to samo , mąż ostatnio narzekał, że woda pod prysznicem nie taka ciepła jak ustawił kurek tak jak zawsze (przeważnie korzystamy z wanny), zwalił to na wydajność pieca, a teraz dostaliśmy rachunek grozy ( kwota x2), zużycie gazu za 2 msc o 40% w góre, a tu prosze, widze że problem dotyczy nie tylko mnie, my już sie zastanwialiśmy czy gdzieś wycieku nie ma
Cześć, użyj czasem jak będziesz miał chwilę czasu jakiegoś przecinka, bo nikt nie ma zamiaru się domyślać o co Ci chodzi. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
demo, jeśli dobrze pamiętam to coś robiłeś z blachy (miedź albo mosiądz) Jakieś wyklepywanie czy jak to się nazywa. Także chyba zrobiłeś element miecza samurajskiego. Tak mi się kojarzy.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się