Na wełnę miedzy krokwiami daje się folię paroprzepuszczalną ale wiatroszczelną - żeby wilgoć wyparowała w razie czego, a wiatr wełny ne przewiewał - no i szczelina wentylacyjna nad wełną jest niezbędna, żeby ta wilgoć miała gdzie wyparować.
Witajcie. Planuję w najbliższym czasie zainstalować panele fotowoltaiczne na swoim dachu. Powierzchnia dachu jest wystarczająca do montażu większej liczby paneli niż potrzebuję. W tym miejscu mam dylemat: Czy lepiej założyć większą liczbę paneli o mocy 375W czy mniejszą ilość o mocy np 425W? W tym miejscu chcę nadmienić, że nie chodzi mi o różnicę w kwocie założenia, lecz która wersja jest bardziej wydajna, gdyż słyszałem różne opinie na ten temat. Za wszystkie porady i wskazówki z góry dziękuję.
Łazienka ma około 3,5 x 2m ale musi ona tam pozostać
Za ścianą znajduje sie właśnie łazienka i kotlownia do której jest osobne wejście na zewnątrz
Okno w kuchni jest po lewo od napisu "kuchnia" narysowane przerywanymi liniami
Razem z żoną łaziliśmy po marketach budowlanych i nic nie znaleźliśmy tam dla siebie. Wymarzony model brodzika Schedpol żona znalazła w dobrej cenie na stronie lazienka360.pl. Jest bardzo ładny, no i przy okazji online zamówiliśmy wszystko co niezbędne.