no tak "Wy"...
to znaczy kto?
a co do odpadania czegokolwiek od czegokolwiek to można w nieskończoność, a i tak każdy przypadek jest indywidualny i w zasadzie tylko o takim jest sens dyskutować
Cudowny jest ten z ilustracji materiału :) Żąłuję, że nie kupiłam większego mieszkania na Forum Wola, bo chętnie bym w salonie taki mebel ulokowała, ale cóż no - muszę zadowolić się trochę mniejszą kanapą ;)
Jesteście ciekawi, jakie modne narożniki, będą w 2021 roku? Tak więc nowe narożniki w tym roku, przykują uwagę wyrafinowanymi kolorami. Natomiast funkcjonalnością będą nawiązywać do idei komfortu stojącej w centrum nowoczesnego designu. Ponadto modne narożniki z funkcją spania również, wpiszą się w szerszą modę na meble modułowe, które zaprojektowane, będą tak, by odpowiadać na indywidualne potrzeby użytkowników. Dlatego jeżeli szukacie sofy, która podczas rodzinnych spotkań pomieści całą rodzinę warto pomyśleć o sofach modułowych.
Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wystroj-wnetrz/salon/aktualnosci/94839-modne-narozniki-w-2021-roku-top-7-kolorow
My tu o styropianie prawimy a nie o przystosowaniu ludzi do warunków, w których żyją od wieków.
Skoro szary styropian ma być aż tak wrażliwy na róznice temperatur to może go wapnem pomalować albo z marszu nakleić białą tkaninę i na to siatkę i mamy gotowe podłoże pod tynk po lekkim "domizianiu". Coś mi tu zalatuje "propagandą" z tymi naprężeniami ale cóż. Nie stałem pod elewacją, nie czekałem aż mi na "łeb" spadnie. Na chwilę obecną mogę ewentualnie podejść sceptycznie i czekać na kolejne "niepokojące sygnały" z placów budów.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się