impreza Napisano 3 września Udostępnij #1 Napisano 3 września Dzień dobry, Wykonałem badanie gleby jak poniżej. Działka prosta, minimalny spadek kilku/kilkunastu cm na 30 metrach. Jak widzicie jej "walory" budowlane? W planie dom 150m2 parterowy - jak oceniacie grunt pod budowę? Fundamenty standardowe czy będę musiał stosować jakieś drogie rozwiązania? Dziękuję i pozdrawiam Link do komentarza
impreza Napisano 3 września Autor Udostępnij #3 Napisano 3 września Brak zabudowań w promieniu 500m. Link do komentarza
WaclawaCzarnecka Napisano 7 września Udostępnij #4 Napisano 7 września Dnia 3.09.2024 o 16:07, impreza napisał: Dzień dobry, Wykonałem badanie gleby jak poniżej. Działka prosta, minimalny spadek kilku/kilkunastu cm na 30 metrach. Jak widzicie jej "walory" budowlane? W planie dom 150m2 parterowy - jak oceniacie grunt pod budowę? Fundamenty standardowe czy będę musiał stosować jakieś drogie rozwiązania? Dziękuję i pozdrawiam Ile kosztuje Twoja praca? Ja też potrzebuję tego testu! Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się