hmmm będzie montowana w rogu, więc chyba można by uznać, że pół na pół. Chyba, że będzie możliwość zainstalowana jej bardziej na tej drugiej ścianie(prostopadłej)
Jakis tam system monitorowania jest przewidziany, ale to dopiero na wiosne. Moja ciekawosc, co porabiaja krety na dzialce (i nie tylko one), nie jest az tak wielka, zeby teraz siebawic w zakladanie kamerek. Trzeba bedzie dokladnie przemyslec, gdzie i jakie. Obawiam sie, ze jedna w srodku dzialki nie zalatwia sprawy,, bo chyba musialaby byc strasznie wysoko. Zreszta, jest za duzo drzew, ktore przeslaniaja pole widzenia. Kolejna sprawa do przemyslenia tej zimy. Jest ich tyle, ze az mi sie myslec odechciewa .
Witam,
Czy można wykonać instalację odpływu w opisany w temacie sposób?(widziałem taką systuację 2x na YT ale tam profile były przy ścianie) Idelanie byłoby zbudować ściankę instalacyjną z podwójnymi profilami i odpływem w środku ale niestety mało miejsca jest. Rozważam jeszcze profil CW75 lub użycie podwójnego profilu CW50, plecami do siebie na kształt dwuteownika, jeżeli trzeba byłoby zwiększyć nośność takiej ścianki lub w ostateczności nawet użyć profil UA50(1-2szt) dla świętego spokoju. Sama ścianka ok 120cm, więc faktycznie odpływ będzie przechodził przez 1 góra 2 profile.
Proszę o opinię.
Pozdrawiam,
Rafał
Witam,
Czy można wykonać instalację odpływu w opisany w temacie sposób?(widziałem taką systuację 2x na YT ale tam profile były przy ścianie) Idelanie byłoby zbudować ściankę instalacyjną z podwójnymi profilami i odpływem w środku ale niestety mało miejsca jest. Rozważam jeszcze profil CW75 lub użycie podwójnego profilu CW50, plecami do siebie na kształt dwuteownika, jeżeli trzeba byłoby zwiększyć nośność takiej ścianki lub w ostateczności nawet użyć profil UA50(1-2szt) dla świętego spokoju. Sama ścianka ok 120cm, więc faktycznie odpływ będzie przechodził przez 1 góra 2 profile.
Proszę o opinię.
Pozdrawiam,
Rafał
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się