Zastanawiam się dlaczego na tym forum udzielają się głównie ludzie, którzy nie mają pomp ciepła i pewnie nigdy ich mieć nie będą..... to takie polskie nic nie wiem, ale jestem największym ekspertem.... Użytkującym na co dzień pomp życzę ciepła i komfortu...
We are a wholesale supplier and distributor of wood pellets, we offer EN plus A1 wood pellets in 15 kg bags.
in the form of big bag, available in the amount of 500 tons / month. 70 bags of 15 kg (1050 kg) on a pallet. It is possible to deliver directly to the place
indicated by the client. Feel free to contact us via WhatsApp: +4536980699
Jeśli już pozbyć się kotła na węgiel – 10-leniego – to na jakie urządzenie je wymienić? Czy spalanie np. peletu ma jeszcze sens? Czy od razu przesiąść się na energie odnawialną? Interesuje mnie pompa ciepła, ale czy taka powietrzna zda egzamin w 20-letnim domu? Jestem ciekaw Waszych opinii? Kto ma doświadczenie z pompą ciepła? Jak rachunki?
RO inscriptions, suggested retail price : 24 items / cards, 108 items / pal, 2592 items / pal available 32 palettes - 82,944 items Goods in stock in EUR. All sales only. For entities conducting only wholesale sales, without the sugar tax.
WhatsApp: +4536980699
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się