Redakcja może sama siebie nazywać jak chce i nic mi do tego.
Ja pisałem ogólnie o redakcji jako komórce redagującej to forum, więc idiotyzmem i wazeliną by było pisać to z dużej litery.
Ale Heniu niech pisze z dużej, godności w jego pojęciu i wazeliny nigdy dość. Ale wątpię żeby to wpłynęło na przydział bananów.
Chłopaki z towarzycha wiadomo jakiego, weźta się puknijcie w łepetynę.
Albo stańcie przed lustrem z dwoma cegłami między jajami i klapnijcie nimi, dla sprawdzenia czy jeszcze jesteście normalni i macie prawidłowe odruchy bezwarunkowe. Czy jeszcze panujecie nad tym co piszecie, czy też robicie to już tak całkiem odruchowo.
Redakcja, redaktor to nie jest żadna godność, to rodzaj wykonywanego zawodu. A elektryka też baranki jedne będziecie tytułować z dużej litery.
zeniu, mogłeś sobie darować ten cytat z uroborosa, darować sobie ten głupawy komentarz... a ja swoją kulturę pokazuję, tylko trzeba umieć ją zauważyć... ty nie umiesz ... cóż, taki jesteś
Na filmie widać, że rozciągają najpierw jednym narzędziem a potem jeszcze dodatkowo wałkiem.
No to pozostało nie kisić tej kultury w sobie, nie tłamsić, chować - a pokazać na forum, zauroczyć, ba, porazić szerokością horyzontów spektorów .
Chętnie poczytam - bo chyba polemizować nie będę śmiał.
No i @Redakcja spuści pewnie z tonu i zacznie sie pisać z małej literki w kontekście,
że tak wielka persona @uroboros raczy użyczyć swego pióra na forum
skromnie się podpisując małej literki też, dając przykład maluczkim skromności i cnót!