To by mogło być, ale temu Funthomasowi chyba już w trakcie budowy porozrywało i nie widać żeby to była zima bo trawę tam widzę zieloną, więc raczej jakaś inna przyczyna.
Dla mnie to jak pisałem firma powinna dokładniej rozeznać okoliczności w jakich może wystąpić takie zjawisko i w prostych słowach informować ludzi co robić a czego nie żeby nie dochodziło do takich sytuacji. A nie pierdzielić o klasach ekspozycji.
Korzystam z kuchni w dwóch domach oddalonych od siebie o 110 km. Zagotowanie 1 litra wody, w takim samym garnku, w jednej kuchni trwa chwilę, a w drugiej szlak mnie trafia tak długo czekam. Gotowanie w niej jest koszmarem. Jestem przekonana, że bardzo różna jest kaloryczność gazu - jak to sprawdzić, jak udowodnić.
U mnie wykryto bakterie coli w stopniu 48 na 100 ml. Inne czynniki mieszczą się w środku normy. Przeprowadzałem pełne badania. Czy to trzeba się bać tej wody.
Takich GŁUPOT jak w tym portalu zamieszcza Pan Jarosław Antkiewicz to szukać ze świecą ..pisze chłopina to za co mu płacą , pojęcia nie ma o realnych cenach , podaje głupie porównania cytat : gaz z sieci vel gaz z butli dwa razy droższy ...SKA TA CENA PANIE Jarosław Antkiewicz ?? Może tak być ale napisz człowieku uczciwie że cena dotyczy butli dzierżawionej !!!! Mam butlę własną i płacę za gaz ok 1,3 zł za litr , dom o powierzchni przeznaczonej do ogrzewania ok 180 m2 ROCZNY podkreślam ROCZNY KOSZT OGRZEWANIA , CWU WYNOSI 3 300 ZŁ !!!!Ściany silka, ocieplenie 20 cm styropian , wylewka anhydrytowa . Skąd w takim razie Pan Jarosław Antkiewicz czerpie wiedzę - Śmiała teoria że ze SPONSORINGU za głupoty jakie pisze !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakbym takie coś komuś budował z tych kształtek, to bym je tylko kleił na klej i nie wypełniał, wilgoć, która zbiera się w szczelinach pomiędzy kształtką i wypełnieniem, po skurczu betonu zamarza zimą i rozrywa te kształtki, a tu uprawia się wciskanie ciemnoty.
Jeszcze trzeba zrobić odwierty przy cokole, żeby ewentualna deszczówka mogła wypłynąć na zewnątrz.