Komentarz dodany przez Darek: Witam wszystkich .
Ja również zauważyłem, że mam zbyt duże zużucie gazu w porównaniu z okresem analogicznym,
i nie jest to spowodowane warunkami atmosferycznymi.
Myślę ,że PGNIG oszukuje ludzi.
Kaolryczność gazu jest bardo słaba.
Pozostaje tylko złóżyć reklamację i czekać łaskawie jak odpszą ,że wszystko jest w porządku.
Witam, mam podobna sytuacje jak autor posta, tyle ze moja chyba bardziej beznadziejna - domek drewniany stoi na blokach cementowych, na pochylej dzialce, z tylu 20cm nad ziemia, z przodu jakies 130cm. Chce ocieplic caly domek, co do scian i dachu nie jest to problem, ale z podloga nie wiem co zrobic. Od spodu, tzn z zewnatrz bedzie ciezko ocieplac, wiec jedyna opcja od srodka. Tylko jak to zrobic, zeby podloga sie drastycznie nie podniosla, czy jest jakis material stosunkowo niski, ktory dobrze izoluje? Obecnie podloga to jedna warstwa desek o tyle. Prosze o wskazowki.
Dodam ze domek ma byc uzywany do poznej jesieni i okazjonalnie zima.
Cześć,
Mam do sprzedania produkty firmy IMI - zawory termostatyczne, kulowe, siłowniki, głowice termostatyczne itp. Produkty są nowe i nieużywane. Cena do dogadania
Postawić słup mogą, ale jedynie jeśli wpadnie pod ustawę o inwestycjach strategicznych (czyli zwykle to linie wysokich napięć). Z tym, ze wówczas raczej by wywłaszczali całą nieruchomość.
Przy studniach głębinowych jest ryzyko wysokiego poziomu żelaza. Jeśli chcesz kupić taką działkę to sprawdź u sąsiadów jakość wody i wydajność studni.
Prąd musisz mieć doprowadzony o ile przepisy się nie zmieniły w tej materii ostatnio. Może to się zmienić gdy uwolnią całkowicie budowę domów z pozwoleń na budowę, bo wówczas nie będzie takiej kontroli Starostwa nad budowami.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się