Witam, jestem w trakcie remontu łazienki od zera, umywalka ma stać na blacie, gdy hydraulik wszedł ustaliliśmy że blat będzie na 120, więc zrobił odpływ i dojście wody na środku, w trakcie remontu wyszło że ten blat będzie za blisko do WC, nie przewidziałem tego wcześniej i blat został zrobiony na 100, teraz chce dać umywalke 60cm na środek, więc odpływ byłby 10cm w lewo od korka umywalki, z dojściem wody nie ma problemu bo są wężyki ale niewiem jak rozwiązać problem odpływu? Widziałem że są jakieś giętkie odpływy z plastiku czy czegoś podobnego, ale nie oszczędzam na tej łazience nie chce żeby potem śmierdziało czy coś, więc jest jakiś porządny odpływ który tu moge zamontować?
Jak wyglądała sytuacja przy zakupie powie nam - może, jeśli jeszcze tu wpadnie - Qbecki...
Chyba, że rację ma gawel i wątek przyniósł jakiś tam wzrost odsłon strony, czy wzrost oglądaczy filmu na YT
To raczej nie reklama czy ogłoszenie tylko ja bym to podciągnął pod deklaracje producenta na opakowaniu swojego produktu.
Ten tekst który zacytowałeś pojawia się w folderach i ulotkach promocyjnych reklamujących ofertę danego sklepu.