W którą stronę polecacie ułożyć panele - kierunek zielony czy niebieski ?
Cała powierzchnia oznaczona kolorem czerwonym będzie wyłożona panelami.
Wiem, że powinno układać się w kierunku okna tylko co zrobić jak w salonie są dwa okna...
W końcu udało mi się zyskać przestrzeń kuchenną o jakiej marzyłam. Udało się to dzięki wyburzeniu ściany łączącej salon z kuchnią. Dzięki temu mam swą wyspę kuchenną przy której fantastycznym elementem dekoracyjnym są tapicerowane hokery z Edinos.pl
Przechodząc na home office musiałam pomyśleć o organizacji wygodnego miejsca pracy. Udało mi się zaadoptować kawałek przestrzeni w sypialni gdzie wstawiłam zakupione biurko oraz wygodny fotel. Meble do mego biura znalazłam na Edinos.pl, z pośród sporej oferty można było wybierać i przebierać w meblach. Te zakupione przeze mnie idealnie wpisały się w kąt w sypialni jak również wyglądają lekko i nowocześnie.
Nawet jeśli zawodowo nie pracujemy w domu warto przeznaczyć oddzielne pomieszczenie na gabinet. Przyda się nie tylko jako miejsce do buszowania po Internecie, ale również jako domowa biblioteczka i czytelnia.
Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wykanczanie/wyposazenie-wnetrz/a/7642-aranzacja-gabinetu
Recommended Posts