jwojtasin 0 Napisano 1 lutego 2013 Udostępnij #1 Napisano 1 lutego 2013 Witam,Prośba o wypowiedź ekspertów, co do projektu.Problem w tym że nie nie jak zamknąć kuchnie (półzamknięta aby była finalnie) tak aby w salonie pojawił się stół + kanapy+kominek i było przestronnieCo uważacie?? 02.pdf 02.pdf 02.pdf 02.pdf Link to postu
jwojtasin 0 Napisano 2 lutego 2013 Autor Udostępnij #2 Napisano 2 lutego 2013 co myślicie o moim projekcie?? Link to postu
jwojtasin 0 Napisano 11 lutego 2013 Autor Udostępnij #3 Napisano 11 lutego 2013 Prośba forumowiczów i ekspertów o poradę Link to postu
sepoy 24 Napisano 19 lutego 2013 Udostępnij #4 Napisano 19 lutego 2013 Projekt w niczym nie przypomina oryginału, czyli DwK 2, ale muszę przyznać, że pod względem funkcjonalności b. mi się podoba. Mówię to jako użytkownik DwK 2, nie ekspert W dzienniku nieraz wspominałem o braku w oryginalnym projekcie pomieszczeń typu garderoba, pomieszczenie gospodarcze, mały garaż itp.Zostaje Ci teraz dobrać okna na piętrze i umiejscowić wyłaz na strych. Jeśli chodzi o stół w jadalni, to trudno wskazać lepszy układ niż propozycja architekta.Z minusów - nie wiem czy na zmianach nie straci bryła zewnętrzna? Nie ma ganku, wykusza w kuchni, inne są okna dachowe, jednym słowem to jest całkiem inny projekt. Link to postu
jwojtasin 0 Napisano 19 lutego 2013 Autor Udostępnij #5 Napisano 19 lutego 2013 Cytat Projekt w niczym nie przypomina oryginału, czyli DwK 2, ale muszę przyznać, że pod względem funkcjonalności b. mi się podoba. Mówię to jako użytkownik DwK 2, nie ekspert W dzienniku nieraz wspominałem o braku w oryginalnym projekcie pomieszczeń typu garderoba, pomieszczenie gospodarcze, mały garaż itp.Zostaje Ci teraz dobrać okna na piętrze i umiejscowić wyłaz na strych. Jeśli chodzi o stół w jadalni, to trudno wskazać lepszy układ niż propozycja architekta.Z minusów - nie wiem czy na zmianach nie straci bryła zewnętrzna? Nie ma ganku, wykusza w kuchni, inne są okna dachowe, jednym słowem to jest całkiem inny projekt. sepoy zerknij na projekt po zmianach bieżacych Cytat sepoy zerknij na projekt po zmianach bieżacych Link to postu
sepoy 24 Napisano 19 lutego 2013 Udostępnij #6 Napisano 19 lutego 2013 Kuchnia zdecydowanie lepiej Teraz po zwymiarowaniu domu widać, że Twój DwK jest dużo większy niż mój. Mamy całkiem inne projekty i stąd u Ciebie jest tyle miejsca na spiżarkę i garderobę. Link to postu
tomcat 0 Napisano 21 lutego 2013 Udostępnij #7 Napisano 21 lutego 2013 Cytat Kuchnia zdecydowanie lepiej Teraz po zwymiarowaniu domu widać, że Twój DwK jest dużo większy niż mój. Mamy całkiem inne projekty i stąd u Ciebie jest tyle miejsca na spiżarkę i garderobę. Też mi się lepiej podoba bez tej ściany w kuchni. Link to postu
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się