kalumet Napisano 16 sierpnia 2012 Udostępnij #1 Napisano 16 sierpnia 2012 miałem mieć ładny próg z kamienia w drzwiach zewnniestety gościu dał doopy z progiempłytki już są wycięte pod próg z kamieniazamówiłem próg drewniany z Gerdyaby pasował idealnie muszę go podnieść około 1,5 cmna klej to chyba za wysokomyślałem o piance lub pasku styroale to jest za miękkie i po jakimś czasie będzie do poprawyczym podnieść próg?dobrze aby było to ciepłe Link do komentarza
finlandia Napisano 17 sierpnia 2012 Udostępnij #2 Napisano 17 sierpnia 2012 Cytat miałem mieć ładny próg z kamienia w drzwiach zewnniestety gościu dał doopy z progiempłytki już są wycięte pod próg z kamieniazamówiłem próg drewniany z Gerdyaby pasował idealnie muszę go podnieść około 1,5 cmna klej to chyba za wysokomyślałem o piance lub pasku styroale to jest za miękkie i po jakimś czasie będzie do poprawyczym podnieść próg?dobrze aby było to ciepłe Podkladki do szklenia z PCW w 3-4 punktasch + pianka jako wypelnienie 1 Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się