Ja dopiero zaczyn przygodę z pelletem ale kupuje u lokalnego producenta pellet sosnowy. Nie ma on żadnych certyfikatów ale uwierz mi że w około wszyscy znajomi przerabiali to samo kupowali różne pellety z certyfikatami i zawsze były jakieś problemy . Tutaj masz na miejscu możesz zawsze kupić kilka worków na próbę i sprawdzić jak Ci się spali. I zazwyczaj takie rozwiązania sprawdzają się najlepiej. Nie kupuj tylko wynalazków typu gryka kukurydza łuska slonecznika itp. Bo spalisz tego 3 razy tyle co zwykłego pelletu. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Od architekta obawiam się odpowiedzi, żeby mu czterech liter nie zawracać. Prędzej już osoby, które w okolicy spełniają na budowach obowiązki kierowników budów. Oni te realia mają na co dzień.
Kto wypisuje takie sformułowania "o standardowym rozmiarze 240 x 114 x 64 mm oraz o połowę grubsze 240 x 114 x 32 mm" jak cegła o połowę grubsza może być cieńsza i do tego jeszcze te ceny chyba z przed kilku lat teraz trzeba je liczyć minimum razy 3 bo za 5 zł to nawet takiej starej już nigdzie nie kupicie .
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się