kianek Napisano 1 marca 2011 Udostępnij #1 Napisano 1 marca 2011 witamgazownia doprowadzila mi gaz do dzialki. od granicy do domu musze sammam okolo 30mb przylaczadzis przyszedl fachowiec i wycenil- 2700 material i 5000 robotawiem ze ostro przesadziljaki moze byc realny koszt przylaczagaz niskocisnieniowyjaki material do przylacza? Link do komentarza
marlon1 Napisano 2 marca 2011 Udostępnij #2 Napisano 2 marca 2011 Cytat witamgazownia doprowadzila mi gaz do dzialki. od granicy do domu musze sammam okolo 30mb przylaczadzis przyszedl fachowiec i wycenil- 2700 material i 5000 robotawiem ze ostro przesadziljaki moze byc realny koszt przylaczagaz niskocisnieniowyjaki material do przylacza? Witam;we wrześniu 2010 wykonano mi przyłącze gazowe (długość rur pcv około 15m plus skrzynka duża na gazomierz i skrzynka mała na zawór na elewacji domu), za materiał i wykonanie plus wszelkie próby i odbiory zapłaciłem 1.600,- pln w cenę był ujęty również wykop pod szambo o pojemności 10 m3 oraz jego zasypanie i podłączenie kanalizacji do szamba. Proponuję zmienić wykonawcę, popytać u kilku wykonawców albo u monterów z lokalnej gazowni.Miłego budowania.Pozdrawiam - Marlon Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się