Istnieją oficjalne wytyczne (Instrukcja ITB) mówiące dokładnie o tym jak należy zabezpieczyć konstrukcję posadowioną na szkodach górniczych. Projektant na podstawie wytycznych powinien zaprojektować odpowiednie fundamenty.
ja mam to paskudstwo od wrzesnia unieglego roku w1 miesiacu ok 100zl mniej za prad kilowaty jakies sie bija na licznku ale prayszedl rachunek 1 styczniu nie odczulem zniszki finammsowej jak przed zalozeniem placilem ok 500zl za racunek pradowy tak place zwrotu dotacji 5 tys zlotych jeszcze nie otrzymalem jka widze z tego to nie ma oszczednosci nasepne gowno niech sie ludzie nie nakrecaja i jeden drugiego ni epodniec abo ja nie widze korzysci z tego nie ma oszczednosci i nie polecam jak bym wiedzial to bym tego gowna nie zakladal proste proste ajeszcze nie wiadomo bo od solarow skarbowka nalicza 1600zl wzbogacenia podatku czy od tego tez nie wiem ale to nie rewelacja rzad niech sobie zaklada a nie glupoty ludziom mowi nie ma korzysci z tego
Dom juz stoi, czy dopiero będzie zbudowany?
Bo to zaden problem w projekcie - nie wiem, jakich wiadomości nt szukasz?
Siłownia z prawdziwego zdarzenia powinna mieć wysokość moim zdaniem przynajmniej 270.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się