namore 1 Zgłoś post #1 Napisano 5 sierpnia 2010 Witam,Mój geodeta zażyczył sobie 900 PLN za wyznaczenie 15 osi budynku i poziomu 0.Domek będzie stał w podwarszawskiej miejscowości.Czy jest to dobra cena?Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SilentOtto 0 Zgłoś post #2 Napisano 5 sierpnia 2010 Tyle samo mam w swoim kosztorysie, też pod W-wą.Zmowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NOTO 19 Zgłoś post #3 Napisano 8 sierpnia 2010 to sporo, ale Warszawa rządzxi się swoimi prawami. Spróbuj na którmś z serwisów aukcyjnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ikas3 3 Zgłoś post #4 Napisano 10 sierpnia 2010 U mnie podobnie, pow. warszawski zachodni. Cytat Witam,Mój geodeta zażyczył sobie 900 PLN za wyznaczenie 15 osi budynku i poziomu 0.Domek będzie stał w podwarszawskiej miejscowości.Czy jest to dobra cena?Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
namore 1 Zgłoś post #5 Napisano 12 sierpnia 2010 Utargowałem na 800 pln i to wszystko na co było wykonawcę stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etka 16 Zgłoś post #6 Napisano 13 sierpnia 2010 Cytat Utargowałem na 800 pln i to wszystko na co było wykonawcę stać Niech się inwestor uczy targować. Umiejętność niezbędna na placu boju (czyt. budowy) Dolnośląskie 700zł, budynek i granice działki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oscylot 3 Zgłoś post #7 Napisano 16 sierpnia 2010 500zł - wyznaczenie 12 osi, poziom zero, plus obszar wykopu woj podkarpackie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosmoosmok 0 Zgłoś post #8 Napisano 27 września 2010 Witam serdecznie. A ja mam takie pytanie. Ostatnio kupiłem działkę 5,24h przy trasie z rzeką. Ale jest tak duży obszar że sam nie widziałem jeszcze całej tej działki i potrzebuję geodety który wytyczy mi granicę tej działki. Interesuje mnie cena za taką usługę.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iza i mariusz 0 Zgłoś post #9 Napisano 6 kwietnia 2011 śląsk.....cena raczej nie uległa zmianie w tym roku.......900zł za budynek+wyznaczenie granic działki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalumet 30 Zgłoś post #10 Napisano 6 kwietnia 2011 Cytat Witam serdecznie. A ja mam takie pytanie. Ostatnio kupiłem działkę 5,24h przy trasie z rzeką. Ale jest tak duży obszar że sam nie widziałem jeszcze całej tej działki i potrzebuję geodety który wytyczy mi granicę tej działki. Interesuje mnie cena za taką usługę.Pozdrawiam wyślij mailem zapytanie do paru geodetównic nie wspominaj o wielkości działkijak po robocie będzie chciał więcej to pokaż mu maila z wyceną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mithrandir 0 Zgłoś post #11 Napisano 6 kwietnia 2011 Hmm. Oto fragment oferty, którą ostatnio dostałem mailem:"Wytyczenie budynku wg. projektu GL-358 (4 osie na ławach cieślarskich oraz reper) 350 zł z materiałem . Każda następna oś (2 ławy cieślarskie) 25 zł. Ławy te będą ustawione na jednym poziomie."Inny geodeta mi powiedział, że wytyczenie budynku zaczyna od 600 zł netto + materiał. Okolice Poznania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach