Skocz do zawartości

Krzysztoff

Uczestnik
  • Posty

    2
  • Dołączył

  • Ostatnio

Krzysztoff's Achievements

Początkujący

Początkujący (1/4)

0

Reputacja

  1. doktor - fakt moja wypowiedz może jest zbyt radykalna. Generalnie ja uważam że dobrze jak w kuchni jest trochę twardego gruntu na którym można mocno przywalić w kotleta. A od takiego walenia blaty z płyty, czy drewniane prędzej czy później lądują w piecu. Kompozyt to nie marmur - to jest naprawdę znaczna różnica. Ale swoją droga jak od zabarwienia na stałe zaszedł kolorem to znaczy że albo kupiłeś bubel, albo to wino to niezły kwas (nawet jeśli to marmur pomnikowy).
  2. Ja też jestem zdania że blat powinien być z kompozytu. Poszukałem w necie i znalazłem megafajne i megadrogie rozwiązanie Blat ceramiczny
×
×
  • Utwórz nowe...