|
JUŻ JEST NOWE WYDANIE: MAJ 2012
Tu poczytasz i kupisz majowy numer:
![]() ![]() |
|
6.04.2004, 14:40
|
||
|
|
Proszę wszystkich, którzy mają jakieś doświadczenia z pompami ciepła o wypowiedzi.
Interesuje mnie wszystko, począwszy od projektowania systemu, poprzez koszt, aż do ekspoatacji. |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
15.04.2004, 15:19
|
||
|
|
Proszę o więcej informacji na temat pomp ciepła. Interesują mnie też adresy firm łącznie z cenami.
|
|
|
Pomocna porada
0
|
||
19.04.2004, 01:09
|
||
|
Początkujący Grupa: Uczestnik Postów: 2 Dołączył: 19.04.2004 Skąd: Kraków |
Witam
Jezeli chodzi o adresy firm to jest ich bez liku wystarczy wpisac w wyszukiwarce " pompy ciepla " i troche tego bedzie. Jestem na etapie pisania pracy magisterskiej na temat pomp ciepla i zgromadzilem juz troche literatury. (Polecam poradnik " Pompy Ciepła " autorstwa Mariana Rubika i "Pompy sprężarkowe....." Zalewskiego) Pozrdawiam |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
17.05.2004, 15:42
|
||
|
|
W numerze 4-2004 Budujemy Dom był spory raport na temat pomp ciepła.
W magazynie są wszystkie namiary na producentów i firmy sprzedające te urządzenia. Rport jest dostępny na stronach www.budujemydom.pl |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
16.08.2007, 09:16
|
||
|
Ekspert Grupa: Admin Postów: 2 999 Dołączył: 23.09.2004 Skąd: Warszawa Pomógł: 30 razy |
Gdyby zabłąkany Forumowicz trafił na ten temat to warto wiedzieć, że po trzech latach najobszerniejszą i najbardziej aktualną wiedzę na temat pomp ciepła, w rzeczywistości informacje o firmach, produktach i cenach, zawiera cykl artykułów w Budujemy Dom, zatytułowany „Rok Pompy Ciepła” dostępny także pod adresem:
http://www.budujemydom.pl/pompy_ciepla/ -------------------- Redakcja Portalu Budujemy Dom
porady budowlane i produkty dla budujących dom jednorodzinny http://www.budujemydom.pl Inne spojrzenie na Budujemy Dom www.facebook.com/BudujemyDom ![]() |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.05.2012, 14:43 |