|
JUŻ JEST NOWE WYDANIE: MAJ 2012
Tu poczytasz i kupisz majowy numer:
![]() ![]() |
|
1.07.2008, 21:26
|
||
|
Początkujący Grupa: Uczestnik Postów: 3 Dołączył: 1.07.2008 |
Witam
Ze względu, że to mój pierwszy post na forum, chciałem sie z wszystkimi serdecznie przywitać...mam nadzieje,że spotkam tu wiele ciekawych i wartościowych opinii oraz miłych ludzi. Za pomoc z góry dziękuje... Chciałem się Was poradzić względem zakupu wentylatora sufitowego. Przedstawię link i proszę o zapoznanie sie z nim ; http://www.luxmarket.pl/p/Wentylator%20suf...AL%20chrom/5663 Potworne upały a przydałoby się jakieś ochłodzenie...pracuję stacjonarnie, bardzo często w domu, i w związku z tym myślę nad instalacją takiego wentylatora...Czy jest w ogóle sens ? Chciałbym najchętniej uzyskać opinie ludzi, którzy już coś takiego posiadają oraz tych, którzy również mają problem; kupić czy nie ? Interesują mnie również opinie na temat sklepu internetowego www.luxmarket.pl , ze względu na to, że zakupy będę robił w sieci. Może już ktoś korzystał...jest w stanie napisać jakąś opinię na temat sprzedawcy. Sklep wydaje się bardzo porządny...z tego co już sie zorientowałem sprzedawca działa również na allegro i cieszy się dobrą, nieposzlakowaną opinią... Tak więc czekam na opinie i pomoc w tej delikatnej sprawie... |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
2.07.2008, 05:05
|
||
|
Aktywny Grupa: Uczestnik Postów: 143 Dołączył: 23.02.2008 |
Witam Ze względu, że to mój pierwszy post na forum, chciałem sie z wszystkimi serdecznie przywitać...mam nadzieje,że spotkam tu wiele ciekawych i wartościowych opinii oraz miłych ludzi. Za pomoc z góry dziękuje... Chciałem się Was poradzić względem zakupu wentylatora sufitowego. Przedstawię link i proszę o zapoznanie sie z nim ; http://www.luxmarket.pl/p/Wentylator%20suf...AL%20chrom/5663 Potworne upały a przydałoby się jakieś ochłodzenie...pracuję stacjonarnie, bardzo często w domu, i w związku z tym myślę nad instalacją takiego wentylatora...Czy jest w ogóle sens ? Chciałbym najchętniej uzyskać opinie ludzi, którzy już coś takiego posiadają oraz tych, którzy również mają problem; kupić czy nie ? Interesują mnie również opinie na temat sklepu internetowego www.luxmarket.pl , ze względu na to, że zakupy będę robił w sieci. Może już ktoś korzystał...jest w stanie napisać jakąś opinię na temat sprzedawcy. Sklep wydaje się bardzo porządny...z tego co już sie zorientowałem sprzedawca działa również na allegro i cieszy się dobrą, nieposzlakowaną opinią... Tak więc czekam na opinie i pomoc w tej delikatnej sprawie... Witam takze i spiesze z opinia. Najwpierw o posiadaniu takiego wentylatora i jego uzytecznosci. Mieszkam za granica od wielu lat i montowanie takich wentylatorow(wiatrakow) suitowych jest tutaj bardzo powszechne. Spelniaja one swoje zadanie nie tylko w czasie upalow ale takze i w zimie. Jest zalecane wlaczanie ich na pewien czas-powiedzmy na piec godzin,w celu rownomiernego rozprowadzenia cieplego powietrza w pomieszczeniach. Wentylatory te takze pomagaja w pewnym stopniu w zapobieganiu tworzenia sie plesni i grzybow na scianach-ruch powietrza. Napewno wszystko to jest Ci wiadome. Oczywiscie najbardziej przydaja sie w lecie. Nawet gdy mamy klimatyzacje, powinnismy zainstalowac wentylatory sufitowe prawie w kazdym pomieszczeniu poniewaz- znow- pomagaja w rownomiernym rozprowadzeniu powietrza w pomieszczeniach a tym samym mamy rownomierna, przyjemna temperature a takze oszczedzamy na eksploatacji klimatyzacji. Mam klimatyzacje a takze zamontowane takie wentylatory we wszystkich pokojach i w kuchni i bardzo polecam zamontowanie takiego wentylatora u Ciebie. Napewno nie porzalujesz. Jesli chodzi o sklep luxMarket--polecam takze. POniewaz mieszkam za granica a remontuje moj dom w Warszawie-kupowalam od nich wentylatory do mojego domu w Warszawie--zdaje se przeszlo rok temu.Kupilam wentylator marki Westinghouse. Transakcja byla oczywiscie "internetowa"--wszystko bylo w porzadku--zadnych klopotow--bardzo mila i profesjonalna obsluga---bardzo ich polecam. Zycze powodzenia i trzymania sie "zimno" w czasie upalow. Tak, slyszalam od zanjomych, ze w Polsce temeratura jest raczej tropikalna!!. Pozdrowienia, Ela. |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
2.07.2008, 06:41
|
||
|
Aktywny Grupa: Uczestnik Postów: 123 Dołączył: 4.11.2007 |
Tak, slyszalam od zanjomych, ze w Polsce temeratura jest raczej tropikalna!!. Pozdrowienia, Ela. Bez przesady. Ale zimno raczej nie bedzie przez jakiś czas. Choć słyszałem ostanio jedną z mam proszącą syna o zabranie ciepłych rzeczy bo jest zimno - tylko 24 stopnie. Ludziom sie zmienia sposób myślenia o tym co zimne co ciepłe. |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
2.07.2008, 09:57
|
||
|
Ostoja forum Grupa: Uczestnik Postów: 655 Dołączył: 4.09.2007 Pomógł: 1 raz |
Witam Ze względu, że to mój pierwszy post na forum, chciałem sie z wszystkimi serdecznie przywitać...mam nadzieje,że spotkam tu wiele ciekawych i wartościowych opinii oraz miłych ludzi. Za pomoc z góry dziękuje... Chciałem się Was poradzić względem zakupu wentylatora sufitowego. Przedstawię link i proszę o zapoznanie sie z nim ; http://www.luxmarket.pl/p/Wentylator%20suf...AL%20chrom/5663 Potworne upały a przydałoby się jakieś ochłodzenie...pracuję stacjonarnie, bardzo często w domu, i w związku z tym myślę nad instalacją takiego wentylatora...Czy jest w ogóle sens ? Chciałbym najchętniej uzyskać opinie ludzi, którzy już coś takiego posiadają oraz tych, którzy również mają problem; kupić czy nie ? Interesują mnie również opinie na temat sklepu internetowego www.luxmarket.pl , ze względu na to, że zakupy będę robił w sieci. Może już ktoś korzystał...jest w stanie napisać jakąś opinię na temat sprzedawcy. Sklep wydaje się bardzo porządny...z tego co już sie zorientowałem sprzedawca działa również na allegro i cieszy się dobrą, nieposzlakowaną opinią... Tak więc czekam na opinie i pomoc w tej delikatnej sprawie... To pożyteczna rzecz,naprawde ładnie chłodzi.Raczej polecam markowy zakup.Kiedyś założyłem taki scalony z żyrandolem i był kłopot z dużymi predkościami-zaczynał odlatywać na boki.Bob |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
2.07.2008, 11:52
|
||
|
Aktywny Grupa: Uczestnik Postów: 219 Dołączył: 3.09.2007 |
To pożyteczna rzecz,naprawde ładnie chłodzi.Raczej polecam markowy zakup.Kiedyś założyłem taki scalony z żyrandolem i był kłopot z dużymi predkościami-zaczynał odlatywać na boki.Bob Tez taki mam ,fajnie chłodzi.Kupiłam w supermarkecie i to był błąd bo jest niestabilny przy max obrotach,na niskich jest ok,takie mi wystarczają jak nie ma dużego skwaru przez szereg dni. |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
2.07.2008, 15:02
|
||
|
Początkujący Grupa: Uczestnik Postów: 3 Dołączył: 1.07.2008 |
Witam
Dziękuje za wszelkie opinie, ostatecznie przekonaliście mnie do zakupu...tak sie składa, że już wiatraczek jest u mnie w domu...co prawda jeszcze nie zamontowany ale leży i czeka na fachowca...chętnie skorzystam z działu "Gdzie kupiłeś tanio i dobrze Cię obsłużono?" |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.05.2012, 14:42 |