|
JUŻ JEST NOWE WYDANIE: MAJ 2012
Tu poczytasz i kupisz majowy numer:
![]() ![]() |
|
20.07.2009, 19:43
|
||
|
Początkujący Grupa: Uczestnik Postów: 1 Dołączył: 20.07.2009 |
Witam, mam zamiar zmienić wystrój pokoju. Chciałbym prosić o rady co zmienić rzeby było dobrze. Pokój ma 4,80m długości, 2,40m szerokości i 2,75 wysokości. Zrobiłem wizualizacje jak to ma wyglądać, a wy oceniajcie i pomagajcie ;p
W narożnikach chce zrobić szafki i szuflady, ścianki będą z regipsu, a dźwiczki z płyt drewnianych. Czy te 3 pomarańczowe kwadraty zrobić żeby były wypukłe, czy wklęsłe i od góry podświetlone halogenem? Sufit myśle biały Dałęm lepsze zdjęcia, jedno po renderingu ![]()
|
|
|
Pomocna porada
0
|
||
1.08.2009, 22:08
|
||
|
Początkujący Grupa: Uczestnik Postów: 20 Dołączył: 21.07.2009 |
Witam, mam zamiar zmienić wystrój pokoju. Chciałbym prosić o rady co zmienić rzeby było dobrze. Pokój ma 4,80m długości, 2,40m szerokości i 2,75 wysokości. Zrobiłem wizualizacje jak to ma wyglądać, a wy oceniajcie i pomagajcie ;p W narożnikach chce zrobić szafki i szuflady, ścianki będą z regipsu, a dźwiczki z płyt drewnianych. Czy te 3 pomarańczowe kwadraty zrobić żeby były wypukłe, czy wklęsłe i od góry podświetlone halogenem? Sufit myśle biały Dałęm lepsze zdjęcia, jedno po renderingu ![]() ![]() Rozumiem, ze to będzie twoje biuro? Jeśli dobrze widzę to masz w tym pokoju jedno okno i szare ściany. To trochę przygnębiająco. Ogólnie ja też mam szary i to w salonie ale jest w nim dużo światła wiec to wygląda naprawdę ok, ale na twoim miejscu obawiałabym się takiej mroczności. Odpowiadając na twoje pytanie kwadraty mają być wklęsłe i pdświetlane jeśli masz zamiar coś w nich umieścić, np. fajne obrazy. |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.05.2012, 14:21 |