• budowa
    i remont
  • projekty
  • wnętrza
  • co za ile
  • baza firm
    i produktów
  • nieruchomości
  • ogrody
  • FORUM
klany
prasa
e-prasa

Forum
Regulamin
Pomoc
Użytkownicy
Zaawansowana Wyszukiwarka

FotoForum BudujemyDom.pl

Wyszukiwać tylko w tym forum?
Zaawansowane opcje wyszukiwania

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Sprawdź punkty Aktyw forum Sprawdź swoje punkty i wymień je na nagrody
> Forum Budujemy Dom » Przeczytałeś? - zabierz głos » Komentarze

Odpowiedz na tematNowy temat

> Ogrodzenie na pięć sposobów, Ogrodzenie może być metalowe, drewniane, betonowe, z tworzywa,

Opcje V
Pomocnik
Ocena: 0
post 4.12.2008, 18:58
Post #1
Automat
Ikona Grupy

Grupa: Admin

Ogrodzenie może być metalowe, drewniane, betonowe, z tworzywa, a nawet możemy wykonać ogrodzenia w całości murowane.

Pełna treść pod adresem:
http://budujemydom.pl/component/option,com...1339/Itemid,53/
Go to the top of the page

+Quote Post
Gość: Daniel
post 4.12.2008, 18:58
Post #2

A ja jestem zadowolony z artykulu.

+Quote Post
Gość: Marek
post 25.02.2009, 18:16
Post #3

Ogrodzeń, jak z punktów 3. i 4. powinno się zakazać wznosić, pod groźbą chłosty. To jedno z paskudztw szpecących polski krajobraz.

+Quote Post
Gość: Wojtek
post 20.03.2009, 14:07
Post #4

Ciekawy artykuł i fajne ogrodzenia, chociaż mi najbardziej podobają się te metalowe panele betafence, ładne i wyglądają solidnie, poza tym z tego co zdążyłem sie zorientować są dobrze zabezpieczone przed korozją czyli jak się je postawi to z ogrodzeniem jest spokój na lata.

+Quote Post
Gość: gość
post 29.03.2009, 21:02
Post #5

nie podobaja mi sie ogrodzenia z siatki. Przypominaja troche ogrodzenie kurnika albo wybiegu dla królików. A poza tym betafence ma dośc drogie ogrodzenia. widziałem tansze i tez dobrze zrobione w OBI z firmy jarmex. Mnie najbardzej podobaja sie ogrodzenia z pol-agrosu. wyglądają na kute a są w normalnej cenie.

+Quote Post
Gość: Wojtek
post 1.04.2009, 13:37
Post #6

To chyba nie widziałes w życiu kurnika, poza tym jeżeli chodzi o panele przykładowo bekofor pokaż mi co w nim przypomina Ci wymieniony kurnik bo ja jakoś nie widzę podobieństwa z żadnej strony, a co do ceny to za jakość sie płaci, przy tych panelach masz pełny ocynk ogniowy i dodatkowo malowane proszkowo. Za jakość się płaci, a przecież dostajesz jeszcze gwarancję na 10 lat więc niewiele wyzsza cena moim zdaniem jest zdecydowanie uzasadniona.

+Quote Post
tukaj
post 1.04.2009, 17:56
Post #7
Ostoja forum

Grupa: SuperForumowicz

Witam,

U nas ogrodzenie robiliśmy pod koniec budowy, a decydując się na jego rodzaj brałem pod uwagę cenę, trwałość , jak i czas poświęcony w przyszłości na eksploatację. Jako że do ogrodzenia miałem tylko część frontową od wjazdu ( po bokach ogrodzenie praktycznie istniało ) zdecydowłem się na wersję trwalszą, niestety trochę droższą niż myślałem, ale z efektów jestem zadowolony:

pozdrawiam:

Darek

--------------------
A jeśli dom będę miał to będzie bukowy koniecznie, pachnący i słoneczny. Wieczorem usiądę wiatr gra a zegar na ścianie gwarzy................

Projekt Saga

http://www.domoweklimaty.pl/index.php?page...;project_id=784

+Quote Post
Gość: junon
post 31.10.2009, 14:45
Post #8

ja kupiłem panele i jestem zadowolony. Nic nie rdzewieje, nie mam nic przy niej do roboty. Każdy marzy o takim ogrodzeniu którego ciągle nie trzeba poprawiać. I ja to mam ;)

+Quote Post
Gość: Monika
post 13.06.2010, 19:41
Post #9

witam postawialam plot z prawej strony dzialki (strona poludniowa) po czym sasiad moj twierdzi ze mam go rozebrac bo 2m plt zaslania mu ogodek na ktorym bedzie mial przez wiekszosc dnia cien i kiepsko mu roslinki urosa :-) czy ma racje.

+Quote Post
dzempel
post 13.06.2010, 19:50
Post #10
Ostoja forum
Ikona Grupy

Grupa: Uczestnik

CYTAT(Monika @ 13.06.2010, 18:41 ) *
witam
postawialam plot z prawej strony dzialki (strona poludniowa) po czym sasiad moj twierdzi ze mam go rozebrac bo 2m plt zaslania mu ogodek na ktorym bedzie mial przez wiekszosc dnia cien i kiepsko mu roslinki urosa icon_smile.gif czy ma racje.

myślę ,że chcieć to on może ,ale Ty nie musisz icon_smile.gif

+Quote Post
retrofood
post 14.06.2010, 08:19
Post #11
Wicepierdoła, bajkopisarz i rymoholik

Grupa: Uczestnik

CYTAT(Monika @ 13.06.2010, 19:41 ) *
witam
postawialam plot z prawej strony dzialki (strona poludniowa) po czym sasiad moj twierdzi ze mam go rozebrac bo 2m plt zaslania mu ogodek na ktorym bedzie mial przez wiekszosc dnia cien i kiepsko mu roslinki urosa icon_smile.gif czy ma racje.

Jeśli płot nie "urósł" powyżej 2,20 m to nie masz się czym przejmować. Sąsiad odzyskuje głos dopiero powyżej tej wysokości.

--------------------
Wypijmy zatem, wypijmy do dna
Za pokręconą nić DNA

„Wstałam niezadowolona, bo rano ktoś mnie bzyknął”

uziom_fundamentowy

+Quote Post
« Następny starszy · Komentarze · Następny nowszy »

Odpowiedz na tematNowy temat
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Tryb wyświetlania: Standardowy · Przełącz na: Linearny · Przełącz na: Drzewo

Śledź ten temat · Wyślij temat na email · Wydrukuj ten temat · Subskrybuj to forum

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 8.09.2010, 15:33