|
JUŻ JEST NOWE WYDANIE: MAJ 2012
Tu poczytasz i kupisz majowy numer:
![]() ![]() |
|
18.12.2009, 13:28
|
||
|
Początkujący Grupa: Uczestnik Postów: 2 Dołączył: 18.12.2009 |
Poszukuję pomysłów na ciekawą aranżację gabinetu w domu, którego głównym przeznaczeniem jest podejmowanie klientów oraz bieżąca praca. Niech chodzi mi o zwykłe meble biurowe, a raczej o coś bardziej ekskluzywnego i stylowego. Być może zetknęliście się z jakimiś ciekawymi pomysłami na aranżację gabinetu w takie meble? Przejrzałam już wiele stron, ale ciągle nie mogę nic dopasować do siebie. Najbardziej odpowiadają mi koncepcje jakie znalazłam tutaj: meble gabinetowe. Ale chciałabym też zapoznać się z innymi rozwiązaniami, jeśli macie jakieś pomysły, będę wdzięczna za wszelkie wskazówki.
|
|
|
Pomocna porada
0
|
||
20.12.2009, 19:26
|
||
|
Bywa Grupa: Uczestnik Postów: 69 Dołączył: 18.11.2009 Pomógł: 1 raz |
Całkiem niezłe te meble, myślę, że na pewno wybierzesz coś odpowiedniego do swojego biura. Jeśli projektujesz wnętrze, w którym chcesz podejmować gości i jednocześnie znajduje się ono w domu to uważaj żebyś nie nadała mieszkaniu zbyt oficjalnego, biurowego wyglądu, ani też zbyt przytulnego. Jeśli nie masz swojej koncepcji na to jak można by to fajnie pogodzić to najlepiej zgłosić się do jakiegoś biura, które oferuje robienie takich projektów.
|
|
|
Pomocna porada
0
|
||
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.05.2012, 09:43 |