• budowa
    i remont
  • projekty
  • wnętrza
  • co za ile
  • baza firm
    i produktów
  • nieruchomości
  • ogrody
  • FORUM
klany
prasa
e-prasa

Forum
Regulamin
Pomoc
Użytkownicy
Zaawansowana Wyszukiwarka

FotoForum BudujemyDom.pl

Wyszukiwać tylko w tym forum?
Zaawansowane opcje wyszukiwania

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Sprawdź punkty Aktyw forum Sprawdź swoje punkty i wymień je na nagrody
> Forum Budujemy Dom » Przeczytałeś? - zabierz głos » Komentarze

Odpowiedz na tematNowy temat

> Max-Fliz we Wrocławiu już otwarty, We Wrocławiu został otwarty, drugi po krakowskim, salon komple

Opcje V
Pomocnik
Ocena: 0
post 9.07.2010, 10:11
Post #1
Automat
Ikona Grupy

Grupa: Admin

We Wrocławiu został otwarty, drugi po krakowskim, salon kompleksowego wyposażenia wnętrz Max-Fliz. Można tu znaleźć meble i wyposażenie łazienek zaprojektowane przez najlepszych światowych projektantów ale i produkty, na które każdy może sobie pozwolić.

Pełna treść pod adresem:
http://budujemydom.pl/component/option,com_content/task,specialblogcategory/act,view_aktualnosci/id,10553/Itemid,200/
Go to the top of the page

+Quote Post
Gość: Mike
post 9.07.2010, 10:11
Post #2

Witam wszystkich! Chciałbym podzielić się z wszystkimi swoją niekoniecznie pozytywną opinią o salonie Max-Fliz we Wrocławiu. Miałem wątpliwą przyjemność gościć w tym salonie kilka razy i poza różnorodnością asortymentu i wielkością salonu, zwróciłem swoją uwagę na ignorancki i pogardliwy stosunek części personelu do klientów sklepu. Na pytanie o linie płytek, którą producent zestawił z danym wzorem usłyszałem odpowiedź, że przecież wybierze mi je architekt, a przechadzając się po sklepie usłyszałem komentarze pod adresem beznadziejnych klientów, którymi muszą się zajmować oraz ich brakiem gustu! Biorąc pod uwagę powyższe spostrzeżenia uważam, że w salonie Max-Fliz we Wrocławiu pracuje banda snobów przekonana o wątpliwej wg wielkości swojego ego i gustu. Młodzi \\\"architekci\\\" Trochę pokory! A waszych rozmów w pracy słuchają ludzie!...

+Quote Post
Gość: tomas
post 21.07.2010, 21:45
Post #3

kopie i podróbki mebli w max-flizie . Nie wiem jak to jest z płytkami ale widziałem kopie lamp m.inn Artemide które stały obok oryginałów - byłe też jeszcze kilka innych kopii lamp. Z tego co pamiętam był też kopiowany Kartell. Widzałem też kopie kanap. Żenada..

+Quote Post
Gość: Sabina
post 16.08.2010, 12:14
Post #4

Dziwne, ja też kupowałam w tym Max-Flizie i mam zupełnie inną opinię. Jestem dość wymagającą osobą, a spełnili moje oczekiwania..

+Quote Post
« Następny starszy · Komentarze · Następny nowszy »

Odpowiedz na tematNowy temat
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Tryb wyświetlania: Standardowy · Przełącz na: Linearny · Przełącz na: Drzewo

Śledź ten temat · Wyślij temat na email · Wydrukuj ten temat · Subskrybuj to forum

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 8.09.2010, 15:41