|
![]() ![]() |
|
9.07.2010, 10:11
|
||
|
Automat Grupa: Admin Postów: 484 Dołączył: 17.11.2008 |
We Wrocławiu został otwarty, drugi po krakowskim, salon kompleksowego wyposażenia wnętrz Max-Fliz. Można tu znaleźć meble i wyposażenie łazienek zaprojektowane przez najlepszych światowych projektantów ale i produkty, na które każdy może sobie pozwolić.
Pełna treść pod adresem: http://budujemydom.pl/component/option,com_content/task,specialblogcategory/act,view_aktualnosci/id,10553/Itemid,200/ |
|
|
|
||
| Gość: Mike |
9.07.2010, 10:11
|
|
|
|
Witam wszystkich!
Chciałbym podzielić się z wszystkimi swoją niekoniecznie pozytywną opinią o salonie Max-Fliz we Wrocławiu.
Miałem wątpliwą przyjemność gościć w tym salonie kilka razy i poza różnorodnością asortymentu i wielkością salonu, zwróciłem swoją uwagę na ignorancki i pogardliwy stosunek części personelu do klientów sklepu.
Na pytanie o linie płytek, którą producent zestawił z danym wzorem usłyszałem odpowiedź, że przecież wybierze mi je architekt, a przechadzając się po sklepie usłyszałem komentarze pod adresem beznadziejnych klientów, którymi muszą się zajmować oraz ich brakiem gustu!
Biorąc pod uwagę powyższe spostrzeżenia uważam, że w salonie Max-Fliz we Wrocławiu pracuje banda snobów przekonana o wątpliwej wg wielkości swojego ego i gustu.
Młodzi \\\"architekci\\\" Trochę pokory!
A waszych rozmów w pracy słuchają ludzie!...
|
|
|
|
||
| Gość: tomas |
21.07.2010, 21:45
|
|
|
|
kopie i podróbki mebli w max-flizie . Nie wiem jak to jest z płytkami ale widziałem kopie lamp m.inn Artemide które stały obok oryginałów - byłe też jeszcze kilka innych kopii lamp. Z tego co pamiętam był też kopiowany Kartell. Widzałem też kopie kanap. Żenada..
|
|
|
|
||
| Gość: Sabina |
16.08.2010, 12:14
|
|
|
|
Dziwne, ja też kupowałam w tym Max-Flizie i mam zupełnie inną opinię. Jestem dość wymagającą osobą, a spełnili moje oczekiwania..
|
|
|
|
||
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.09.2010, 15:41 |