|
JUŻ JEST NOWE WYDANIE: MAJ 2012
Tu poczytasz i kupisz majowy numer:
![]() ![]() |
|
31.08.2007, 12:31
|
||
|
Początkujący Grupa: Uczestnik Postów: 1 Dołączył: 31.08.2007 |
Witam!!!
Prosilbym o jakas pomoc rady czy cokolwiek na taki temat... Jestem w trakcie remontu łazienki i troszke sie wyglupilem :/ bo okazalo sie ze kabina prysznicowa bedzie konczyla sie 10 cm pod sufitem...obawiam sie teraz ze bede mial problem z parowaniem wody podczas kapieli :/ Pewnie bedzie mi sie skraplala woda na suficie przez co moge miec problem w tym miejscu z wilgocia i co gorsza z jakims grzybem....czy jest jakies wyjscie zeby bylo ok?? Pozdrawiam |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
31.08.2007, 22:20
|
||
|
Aktywny Grupa: Uczestnik Postów: 268 Dołączył: 31.08.2007 |
Cze,myślę że trzeba zamontować elektryczny wentylator wywiewny,lub nakrywę z grubej plexy,którą przytniesz piłką do metalu ,plus silicon na uszczelnienie i masz saunę
|
|
|
Pomocna porada
0
|
||
2.09.2007, 17:53
|
||
|
Aktywny Grupa: Uczestnik Postów: 270 Dołączył: 2.09.2007 Pomógł: 2 razy |
Witam!!! Prosilbym o jakas pomoc rady czy cokolwiek na taki temat... Jestem w trakcie remontu łazienki i troszke sie wyglupilem :/ bo okazalo sie ze kabina prysznicowa bedzie konczyla sie 10 cm pod sufitem...obawiam sie teraz ze bede mial problem z parowaniem wody podczas kapieli :/ Pewnie bedzie mi sie skraplala woda na suficie przez co moge miec problem w tym miejscu z wilgocia i co gorsza z jakims grzybem....czy jest jakies wyjscie zeby bylo ok?? Pozdrawiam Mąż mówi żeby przykleić glazurę na sufit a pod nią dać folię w płynie ,mamy tak w kabinie robionej ze spiżarni:-) |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
4.09.2007, 08:31
|
||
|
Ekspert Grupa: Admin Postów: 2 999 Dołączył: 23.09.2004 Skąd: Warszawa Pomógł: 30 razy |
Jeśli w łazience będzie zamontowany wentylator wyciągowy i zapewniony dopływ powietrza np. przez kratki w drzwiach to z parowaniem nie powinno być kłopotu.
-------------------- Redakcja Portalu Budujemy Dom
porady budowlane i produkty dla budujących dom jednorodzinny http://www.budujemydom.pl Inne spojrzenie na Budujemy Dom www.facebook.com/BudujemyDom ![]() |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
7.09.2007, 09:20
|
||
|
Początkujący Grupa: Uczestnik Postów: 2 Dołączył: 7.09.2007 |
cześć
mamy sufit na prysznicem pomalowany folią w płynie i farbą na to i nie wychodzą żadne grzybki |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.05.2012, 09:27 |