|
JUŻ JEST NOWE WYDANIE: MAJ 2012
Tu poczytasz i kupisz majowy numer:
![]() ![]() |
|
28.07.2008, 14:48
|
||
|
Początkujący Grupa: Uczestnik Płeć: Mężczyzna Postów: 5 Dołączył: 28.07.2008 |
Witam Wszystkich Serdecznie!!!
Uprzejmie proszę o uwagi dotyczące zakupu, użytkowania kuchni z płytą gazową i ceramiczną. Wszelkie "+" i "-"/ za i przeciw bardzo gorąco widziane. |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
29.07.2008, 10:24
|
||
|
Początkujący Grupa: Uczestnik Płeć: Mężczyzna Postów: 5 Dołączył: 28.07.2008 |
Witam Wszystkich Serdecznie!!! Uprzejmie proszę o uwagi dotyczące zakupu, użytkowania kuchni z płytą gazową i ceramiczną. Wszelkie "+" i "-"/ za i przeciw bardzo gorąco widziane. Proszę o informację jaką płytę warto zaintalować: płytę gazową czy ceramiczną? Jakie są Wasze doświadczenia w tej kwestii? Szczególnie proszę o uwagi osób które używały płyt gazowych, zakupiły ceramiczne i mogą dać cenne uwagi/porównania dotyczące uzytkowania obydwu płyt.? Wilekie Dzieki!!! |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
31.07.2008, 11:10
|
||
Początkujący![]() Grupa: Obserwator wybieramydom.pl Postów: 49 Dołączył: 16.05.2008 |
Proszę o informację jaką płytę warto zaintalować: płytę gazową czy ceramiczną? Jakie są Wasze doświadczenia w tej kwestii? Szczególnie proszę o uwagi osób które używały płyt gazowych, zakupiły ceramiczne i mogą dać cenne uwagi/porównania dotyczące uzytkowania obydwu płyt.? Wilekie Dzieki!!! plusy plyty ceramicznej: latwiej wyczyscic nie nagrzewa tak pomieszczeni (mniej energii idzie w powietrze) bardziej estetyczna latwiej cos udusic badz glotowac "na wolnym ogniu" Minus plyty ceramicznej: jest drozsza przy zakupie i w utrzymaniu -------------------- ![]() Gorąco polecam : Pomysły na oryginalne łazienki i kuchnie | Umywalki nablatowe | Ręcznie kute zlewy miedziane |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
10.03.2010, 22:12
|
||
|
Ostoja forum Grupa: Uczestnik Postów: 1 893 Dołączył: 23.02.2009 Pomógł: 20 razy |
6 lat gotowałam na kuchence gazowej i wahałam się czy kupić ceramiczną, ale jakoś tak dałam się przekonać. I teraz wolę ceramiczną. Szybko się przyzwyczaiłam do trochę innego gotowania a faktycznie o wiele łatwiej utrzymać ją w czystości. Bardzo odpowiada mi funkcja podgrzewania potrawy po ugotowaniu, to jest super i pozwala utrzymać ciepło dowolnie długo.
-------------------- ADVECO - Nadajemy kształt marzeniom - www.adveco.pl
|
|
|
Pomocna porada
0
|
||
16.03.2010, 15:20
|
||
|
Początkujący Grupa: Uczestnik Postów: 16 Dołączył: 15.03.2010 |
Osobiście jestem zwolennikiem kuchni gazowych z racji tego,że są po prostu tańsze co uważam za duży plus. Oprócz tego uważam że każda kuchenke można utrzymac w czystości,wystarczy o nią dbac.
|
|
|
Pomocna porada
0
|
||
16.03.2010, 15:28
|
||
Aktywny![]() Grupa: Uczestnik Płeć: Mężczyzna Postów: 181 Dołączył: 19.01.2010 Skąd: śląskie Pomógł: 1 raz |
czeka mnie podobny wybór w tym roku i skłaniam się ku ceramicznej (indukcyjnej), łatwiej utrzymać ją w czystości bo ma mniej zakamarków.
|
|
|
Pomocna porada
0
|
||
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.05.2012, 09:20 |