|
JUŻ JEST NOWE WYDANIE: MAJ 2012
Tu poczytasz i kupisz majowy numer:
![]() ![]() |
|
4.11.2008, 00:21
|
||
|
Aktywny Grupa: Uczestnik Płeć: Mężczyzna Postów: 181 Dołączył: 1.09.2008 Skąd: z kosmosie Pomógł: 1 raz |
Jak myślicie czy połączenie kominka wodnego jako ogrzewania głównego razem z gazem jako uzupełnienie tegoż ogrzewania będzie lepsze
od kominka wodnego + piec na paliwo stałe w tym przypadku (groszek,miał) ....chodzi mi tu o relacje ceny ,obsługi i wszystkich ZA i PRZECIW Upieram sie tu przy kominku wodnym bo uważam ze dom bez kominka traci swój urok ,,ale nie w tym rzecz co myślę: chce połączyć te właśnie rzeczy i sam już rozważałem za i przeciw i teraz chciałbym usłyszeć wasze odpowiedzi jak to widzicie |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
4.11.2008, 10:06
|
||
Ostoja forum![]() Grupa: Uczestnik Postów: 324 Dołączył: 12.12.2006 Pomógł: 1 raz |
Wg mnie np. kocioł na węgiel jest bardziej kłopotliwy w obsłudze (trzeba dokładać węgiel itp) niż kocioł na gaz, ale z drugiej strony rosną ceny gazu więc koszt takiego ogrzewania może wynieść więcej. Ale jeśli chodzi o wygodę to lepiej zastosować ten na gaz...
|
|
|
Pomocna porada
0
|
||
4.11.2008, 19:48
|
||
|
Aktywny Grupa: Uczestnik Płeć: Mężczyzna Postów: 181 Dołączył: 1.09.2008 Skąd: z kosmosie Pomógł: 1 raz |
"Wg mnie np. kocioł na węgiel jest bardziej kłopotliwy w obsłudze (trzeba dokładać węgiel itp)"
chodzi mi o kocioł na węgiel ale z zasobnikiem który wystarcza na 3 do 7 dni palenia .... |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.05.2012, 09:06 |