|
JUŻ JEST NOWE WYDANIE: MAJ 2012
Tu poczytasz i kupisz majowy numer:
![]() ![]() |
|
15.04.2009, 18:47
|
||
|
Początkujący Grupa: Uczestnik Postów: 1 Dołączył: 15.04.2009 |
Przestrzegam wszystkich przed zakupami w firmie:
[nazwa i adres firmy usunięte przez moderatora] Zamostne Kupiłem u nich w listopadzie 2007 roku wannę linii Roma 3 z hydromasażem i sauną parową za prawie 7000 zł wszystko zapowiadało się super extra do czasu montażu wanny. Przyjechał koleś zaczął montować wannę na pierwszy rzut oka było widać, iż nie ma o tym zielonego pojęcia gdybym mu nie pomógł to nie wiem jakby ją wogóle zmontował. Jednak to pikuś w porównaniu z tym co stało się później. Otóż w czasie montażu montażysta porysował prawie na całej długości listwę tą srebrną (która do dzisiaj nie jest wymieniona), następnie stłukł szybę wtedy już miałem dosyć, ale okazało się jeszcze iż jedna z dysz od masażu pleców która jest w ścianie wogóle nie działa i jest pęknięta wtedy to już zastanawiałem się czy ta wanna to nowa jest czy używana. Po 3 tygodniach wszystko było wymienione, jednak to dopiero początek przebojów z tą wanna. Wannę użyłem 3 razy po czym okazało się, że z panela z tyłu leci woda oczywiście zalało mi pół łazienki. Dzwonie do kolesia mówię co jest grane przyjechał wielmożny Pan po 2 tygodniach okazało się, że przywiózł zamiennik, który nie pasuje |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
29.04.2009, 13:17
|
||
|
Bywa Grupa: Uczestnik Postów: 58 Dołączył: 28.04.2009 |
o rany... to Ci współczuję. ja właśnie zastanawiam się nad wyborem czegoś do hydromasażu, ale nie wiem, czy to ma być wanna czy prysznic. No i widzę, że będę musiała z uwagą wybierać firmy... i montażystów. poszukam jakiejś renomowanej...
|
|
|
Pomocna porada
0
|
||
30.04.2009, 08:44
|
||
|
Aktywny Grupa: Uczestnik Postów: 186 Dołączył: 25.01.2009 Pomógł: 3 razy |
Przestrzegam wszystkich przed zakupami w firmie: [nazwa i adres firmy usunięte przez moderatora] Zamostne Kupiłem u nich w listopadzie 2007 roku wannę linii Roma 3 z hydromasażem i sauną parową za prawie 7000 zł wszystko zapowiadało się super extra do czasu montażu wanny. Przyjechał koleś zaczął montować wannę na pierwszy rzut oka było widać, iż nie ma o tym zielonego pojęcia gdybym mu nie pomógł to nie wiem jakby ją wogóle zmontował. Jednak to pikuś w porównaniu z tym co stało się później. Otóż w czasie montażu montażysta porysował prawie na całej długości listwę tą srebrną (która do dzisiaj nie jest wymieniona), następnie stłukł szybę wtedy już miałem dosyć, ale okazało się jeszcze iż jedna z dysz od masażu pleców która jest w ścianie wogóle nie działa i jest pęknięta wtedy to już zastanawiałem się czy ta wanna to nowa jest czy używana. Po 3 tygodniach wszystko było wymienione, jednak to dopiero początek przebojów z tą wanna. Wannę użyłem 3 razy po czym okazało się, że z panela z tyłu leci woda oczywiście zalało mi pół łazienki. Dzwonie do kolesia mówię co jest grane przyjechał wielmożny Pan po 2 tygodniach okazało się, że przywiózł zamiennik, który nie pasuje Gratuluję cierpliwości... . A swoją drogą , nie mogłeś sprawdzić tego "fachowca"? Ja zawsze pytam klienta , czy zgodzi się na pokazanie pracy wykonanej przeze mnie ; wtedy klient widzi czego może się spodziewać , a ja mam święty spokój od pytań , patrzenia się na ręce i zatroskanych spojrzeń |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
20.09.2009, 21:15
|
||
|
Ostoja forum Grupa: Uczestnik Postów: 678 Dołączył: 15.05.2008 Pomógł: 1 raz |
Czy to chiński, czy inny sprzęt, można zawsze zmontować poprawnie, lub spaprać.
Weź wykonawcę do UOKIK i porozmawiaj Czasem skutkuje |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.05.2012, 02:01 |