|
JUŻ JEST NOWE WYDANIE: MAJ 2012
Tu poczytasz i kupisz majowy numer:
![]() ![]() |
|
24.04.2011, 20:55
|
||
Ostoja forum![]() Grupa: Członek Rzeczywisty wybieramydom Płeć: Mężczyzna Postów: 5 579 Dołączył: 16.03.2006 Skąd: prawie Warszawa :) Pomógł: 43 razy |
Tak się zastanawiam, że przy założeniu że w sypialni będą zielone ściany i białe meble jakie pasowałyby dodatki? Kompletnie nie mogę sobie tego wyobrazić
-------------------- Pozdrawiam!
Piotr |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
24.04.2011, 21:43
|
||
Ostoja forum![]() Grupa: Członek Rzeczywisty wybieramydom Płeć: Kobieta Postów: 3 723 Dołączył: 27.03.2010 Skąd: z południa Pomógł: 1 raz |
Tak się zastanawiam, że przy założeniu że w sypialni będą zielone ściany i białe meble jakie pasowałyby dodatki? Kompletnie nie mogę sobie tego wyobrazić ale jakie dodatki masz na myśli poza meblami? Trzeci kolor ciężko wprowadzić.. zależy czy sypialnia ma słońce ( to ja bym dała czarny do dodatków) czy nie ma go i jest ciemna (to już może lepiej zostać przy białym, pytanie tylko jakiego koloru sa podlogi??) -------------------- "ponoć tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy"
mój dom: http://forum.budujemydom.pl/dom-w-miescie-t15817.html |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
24.04.2011, 21:44
|
||
Ostoja forum![]() Grupa: Uczestnik Płeć: Mężczyzna Postów: 1 638 Dołączył: 12.12.2008 Skąd: Orle Pomógł: 22 razy |
Tak się zastanawiam, że przy założeniu że w sypialni będą zielone ściany i białe meble jakie pasowałyby dodatki? Kompletnie nie mogę sobie tego wyobrazić podpowiedź programy do wizualizacji np. PRO100 lub jakiś cad albo jakieś darmowe bo w/w takowe nie są a widzenie może wyobraźnie pobudzi -------------------- |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
24.04.2011, 21:48
|
||
Ostoja forum![]() Grupa: Członek Rzeczywisty wybieramydom Płeć: Mężczyzna Postów: 5 579 Dołączył: 16.03.2006 Skąd: prawie Warszawa :) Pomógł: 43 razy |
ale jakie dodatki masz na myśli poza meblami? Trzeci kolor ciężko wprowadzić.. zależy czy sypialnia ma słońce ( to ja bym dała czarny do dodatków) czy nie ma go i jest ciemna (to już może lepiej zostać przy białym, pytanie tylko jakiego koloru sa podlogi??) Jest duże okno balkonowe podwójne ale od północy i to w loggi Jest duże okno balkonowe podwójne ale od północy i to w loggi wlasnie sie zastanwiam ze jak bedzie biało zielono to wyjdzie za zimno podpowiedź programy do wizualizacji np. PRO100 lub jakiś cad albo jakieś darmowe bo w/w takowe nie są a widzenie może wyobraźnie pobudzi NO tak ale ja nie mam czasu ani zdrowia zeby z tym walczyc a to i tak kolory w necie nie wychodzą jak w rzeczywistosci to pomieszczenie poddaszowe to wprowadzic do kadu to nie na moje"umiejetnosci " -------------------- Pozdrawiam!
Piotr |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
24.04.2011, 21:49
|
||
Ostoja forum![]() Grupa: Członek Rzeczywisty wybieramydom Płeć: Kobieta Postów: 3 723 Dołączył: 27.03.2010 Skąd: z południa Pomógł: 1 raz |
Jest duże okno balkonowe podwójne ale od północy i to w loggi wlasnie sie zastanwiam ze jak bedzie biało zielono to wyjdzie za zimno to już masz 3 kolory bo zielony biały i brąz. To dodatki musza być w jednym z nich jak dla mnie.. -------------------- "ponoć tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy"
|
|
Pomocna porada
0
|
||
24.04.2011, 21:51
|
||
to już masz 3 kolory bo zielony biały i brąz. To dodatki musza być w jednym z nich jak dla mnie.. No nie zupełnie drewno jest neutralne i nie daj boze brąz+zielen bo to wyglada jak g w trawie . Żartuje to juz wymaga super wyczucia odpowiednia zielen i braz w odpowiednim wydaniu zeby uniknąć tego efektu ja mysle albo ryzykownie o fiolecie albo tak troche softly pomarancz lub softly bardziej jakis żółty -------------------- Pozdrawiam!
Piotr |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
24.04.2011, 21:53
|
||
Ostoja forum![]() Grupa: Uczestnik Płeć: Mężczyzna Postów: 1 638 Dołączył: 12.12.2008 Skąd: Orle Pomógł: 22 razy |
-------------------- |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
24.04.2011, 22:01
|
||
Dzięki może sprubuję , ale wazniejsze sa dla mnie opinie konkretnych ludzi co do lączenia kolorów to jest bardziej miarodajne niz obrazek z kompa, tymbardziej ze czasem uzyskuja inny nie koniecznie gorszy efekt od zamierzonego
Piotr |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
24.04.2011, 22:22
|
||
Dzięki może sprubuję , ale wazniejsze sa dla mnie opinie konkretnych ludzi co do lączenia kolorów to jest bardziej miarodajne niz obrazek z kompa, tymbardziej ze czasem uzyskuja inny nie koniecznie gorszy efekt od zamierzonego a skąd ci te białe meble do głowy prZyszły? Bo to pomysł zaiste.. diabelski.. a skąd ci te białe meble do głowy prZyszły? Bo to pomysł zaiste.. diabelski.. biały żółty zielony i brąz... albo biały zielony fioletowy i brąz... a ten kolor dodatków to czego? Lampy? pościel? firanki? co to ma być? -------------------- "ponoć tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy"
|
|
Pomocna porada
0
|
||
24.04.2011, 22:38
|
||
a skąd ci te białe meble do głowy prZyszły? Bo to pomysł zaiste.. diabelski.. biały żółty zielony i brąz... albo biały zielony fioletowy i brąz... a ten kolor dodatków to czego? Lampy? pościel? firanki? co to ma być? Tak -------------------- Pozdrawiam!
Piotr |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
24.04.2011, 22:42
|
||
Tak to mi na białym łóżku nie leży ani żółta pościel ani fioletowa. Ani narzuta na to w w/w. Ani firanki. Ale to moje bardzo osobiste, prywatne zdanie. Ja bym poszła w zielony ale odcień jaśniejszy (albo ciemniejszy, zależy od naświetlenia pokoju) niż ściany. -------------------- "ponoć tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy"
|
|
Pomocna porada
0
|
||
24.04.2011, 22:51
|
||
to mi na białym łóżku nie leży ani żółta pościel ani fioletowa. Ani narzuta na to w w/w. Ani firanki. Ale to moje bardzo osobiste, prywatne zdanie. Ja bym poszła w zielony ale odcień jaśniejszy (albo ciemniejszy, zależy od naświetlenia pokoju) niż ściany. Pokój jest dośc ciemny i wiesz nie bardzo mi sie wydaje zeby go 2 kolorowo zrobic choc tez o tym myslalem -------------------- Pozdrawiam!
Piotr |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
25.04.2011, 09:43
|
||
kobieta przewrotna![]() Grupa: Uczestnik Płeć: Kobieta Postów: 2 720 Dołączył: 5.04.2010 Skąd: Wrocław - Kalisz Pomógł: 11 razy |
-------------------- |
|
|
Pomocna porada
1
|
||
25.04.2011, 09:55
|
||
Tak 2 /3 zdjęcie
Piotr |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
25.04.2011, 15:39
|
||
Ostoja forum![]() Grupa: Uczestnik Płeć: Kobieta Postów: 2 433 Dołączył: 6.03.2011 Skąd: z piaskownicy Pomógł: 18 razy |
I już wsio wiadomo
Też 2 bardzo mi "leży", szczególnie ten fotel-leżanka dodaje lekkości -------------------- |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
26.04.2011, 15:23
|
||
|
Aktywny Grupa: Uczestnik Postów: 272 Dołączył: 23.04.2011 Skąd: Warszawa Pomógł: 5 razy |
Do zielonego pasuje też fiolet, czerń. Zapraszam na stronę są tam przykładowe wnętrza jakie robiliśmy. Są też z zielonymi ścianami.
-------------------- daj zlecenie
|
|
|
Pomocna porada
0
|
||
1.05.2011, 15:23
|
||
|
Początkujący Grupa: Uczestnik Postów: 36 Dołączył: 1.05.2011 Pomógł: 1 raz |
przy białym i zielonym kolorze to wiosna trwa cały rok. podoba mi się też dołączenie brązowego koloru
|
|
|
Pomocna porada
0
|
||
4.05.2011, 07:26
|
||
legalna blondynka ![]() Grupa: Uczestnik Płeć: Kobieta Postów: 2 721 Dołączył: 13.06.2010 Skąd: KłOpoczno Pomógł: 16 razy |
gaweł i jak metamorfoza? może pokażesz fotki?
-------------------- |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
4.05.2011, 08:54
|
||
a dziekuję udalo sie bardzo moze dziś zrobie pare zdjęć to wkleje
Piotr |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
4.05.2011, 17:58
|
||||||
Słowo sie rzekło kobyłka za płotem
PS na żywo zdecydowanie lepiej to wszystko wyglada , sorry za bałagan na szafkach ale trzeba zrobić przebiórkę, fotele tez bedą o ile będą w innym kolorze -------------------- Pozdrawiam!
Piotr |
|||||
|
Pomocna porada
0
|
||||||
4.05.2011, 18:43
|
||
No Ela czekam na komenty
Piotr |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
4.05.2011, 19:04
|
||
Naczelna Zołza Forum![]() Grupa: Uczestnik Płeć: Kobieta Postów: 23 907 Dołączył: 24.03.2010 Skąd: z samiuśkiego połednia ..... :) Pomógł: 114 razy |
Oooooo ... jak ślicznie , i jasno , i przestrzennie się zrobiło .... super Ci to wyszło, Piotr .... gratuluję....
a co do foteli - mnie się podoba - ożywiają wnętrze , wnoszą trochę kontrastu .... moja starsza jak pamiętasz ma pokój seledynowy , a do tego bordowe dodatki .... -------------------- Co komu do tego ... skoro i tak mniejsza o to ...
|
|
|
Pomocna porada
0
|
||
4.05.2011, 19:21
|
||
legalna blondynka ![]() Grupa: Uczestnik Płeć: Kobieta Postów: 2 721 Dołączył: 13.06.2010 Skąd: KłOpoczno Pomógł: 16 razy |
nie mam porównania do poprzedniej wersji, ale to co widzę teraz, podoba mi się bardzo. zieleń i biel to zgrany duet
ja, osobiście przemalowałabym te fotele na biało, przemalowałabym też drzwi, przynajmniej od wewnątrz, a dodatki zrobiła w jakimś niezbyt kontrastowym kolorze, np. butelkowa zieleń, lub zimny beż. troszkę jest problem w tym pokoju ze skosami, bo ściany aż się proszą o jakieś obrazki, komoda się prosi o zdjęcia i kwiatka choć jednego... coś, co nadałoby wnętrzu przytulności sypialni.. w tym celu, na pewno zawiesiłabym jakieś delikatne zasłony w oknach. ale ogólnie jest ślicznie, świeżo, jasno i czysto -------------------- |
|
|
Pomocna porada
1
|
||
4.05.2011, 20:13
|
||
Matka już nie tylko....![]() Grupa: Uczestnik Płeć: Kobieta Postów: 2 754 Dołączył: 27.03.2010 Skąd: ze Śląska tyż :-) Pomógł: 9 razy |
rewelacja Piotrek...bardzo mi się podoba....a w czerwcu ocenimy na żywo
-------------------- Rośliny uszlachetnia się przez uprawę, ludzi przez wychowanie - Jan Jakub Rousseau
Dom Ewy, Adriana, Franka i Ignasia |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
4.05.2011, 21:33
|
||
Po prostu Oś![]() Grupa: Uczestnik Postów: 7 663 Dołączył: 5.04.2010 Skąd: mazowieckie Pomógł: 6 razy |
Bardziej się do wersji biało- zielono-butelkowej skłaniam... ale ja to dziwna jestem...
A może jakieś małe żółte akcenty... chociaż pewnie się już takie coś Wielkanocnie oklepało... -------------------- |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
4.05.2011, 22:25
|
||
kobieta przewrotna![]() Grupa: Uczestnik Płeć: Kobieta Postów: 2 720 Dołączył: 5.04.2010 Skąd: Wrocław - Kalisz Pomógł: 11 razy |
No Ela czekam na komenty jesteś tego pewien...? wiadomo - wszystko rzecz gustu, własnego oczywiście... ale podoba mi się to zestawienie biel i zieleń teraz wszystko kwestią koloru dodatków, osobiście postawiłabym na coś konkretnego - pomarańcz lub czerwień sama pościel dużo by zmieniła, np. tu zamiast tego fioletu - biel łóżka, wg mnie super... i zieleń nawiązująca do ścian... ![]() ![]() ![]() lubię zieleń, też mam zieloną sypialnię /oliwkowy gaj - Dulux/, inny pokój morska trawa, też Dulux, 1 łazienka też zielona, ba... cały dom mam zielony... baza jest, teraz możesz pobawić się kolorami, więc miłej zabawy no, chyba że wolisz jak pisze molytek - niekontrastowo, łagodnie, spokojnie... -------------------- |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
5.05.2011, 07:53
|
||
Generalnie dziękuję bardzo Wszystkim serdecznie za pochlebne opinie. Zdjęcia nie oddają wszystkiego , kolor to "orzech pistacjowy z colorusa (castorama) i ponnieważ zdjęcie było robione podczas nasłonecznienia to wyszedł zdecydowanie lżejszy na zdjęciu niż jest w rzeczywistosci. Ale oczywiście wstępnie zamierzam włączyć jako kolor kontrastujący fioletowy głęboki czyli fiołkowy
PS. Pisze dopiero teraz bo wczoraj umarłem = zasnąłem -------------------- Pozdrawiam!
Piotr |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
2.06.2011, 16:15
|
||
Bywa![]() Grupa: Uczestnik Postów: 81 Dołączył: 10.08.2009 Pomógł: 3 razy |
Ale oczywiście wstępnie zamierzam włączyć jako kolor kontrastujący fioletowy głęboki czyli fiołkowy Właśnie przed chwilą natrafiłam na zdjęcia i pomyślałam, że fioletowy lub śliwkowy dobrze by przy tych zieleniach wyglądał. Pokój jest ładny i pomimo że nie przepadam za białymi meblami, to kolorystycznie są one oczywiście bardzo odpowiednie. Akurat kilka elementów dekoracyjnych (dywan, firany itp) w sam raz uzupełni aranżację i chyba bym na tym poprzestała, żebyś nie miał nadmiaru kolorów. |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
2.06.2011, 21:39
|
||
Właśnie przed chwilą natrafiłam na zdjęcia i pomyślałam, że fioletowy lub śliwkowy dobrze by przy tych zieleniach wyglądał. Pokój jest ładny i pomimo że nie przepadam za białymi meblami, to kolorystycznie są one oczywiście bardzo odpowiednie. Akurat kilka elementów dekoracyjnych (dywan, firany itp) w sam raz uzupełni aranżację i chyba bym na tym poprzestała, żebyś nie miał nadmiaru kolorów. Ciesze się że Ci się podoba i bardzo dziękuje za opinie. Meble niew są wcale biale tak na prawde to cos w rodzaju zgaszonej bieli jakby kora brzozy. Taki fajny komplecik z IKEA. Przemaluje te fotele na kolor sliwkowy jest juz puchaty dywan i firanki i dupny wazon w kolorze sliwkowym, niebawem pokaze fotki -------------------- Pozdrawiam!
Piotr |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
2.06.2011, 21:45
|
||
Matka już nie tylko....![]() Grupa: Uczestnik Płeć: Kobieta Postów: 2 754 Dołączył: 27.03.2010 Skąd: ze Śląska tyż :-) Pomógł: 9 razy |
Generalnie dziękuję bardzo Wszystkim serdecznie za pochlebne opinie. Zdjęcia nie oddają wszystkiego , kolor to "orzech pistacjowy z colorusa (castorama) i ponnieważ zdjęcie było robione podczas nasłonecznienia to wyszedł zdecydowanie lżejszy na zdjęciu niż jest w rzeczywistosci. Ale oczywiście wstępnie zamierzam włączyć jako kolor kontrastujący fioletowy głęboki czyli fiołkowy PS. Pisze dopiero teraz bo wczoraj umarłem = zasnąłem Piotruś, to ja pisałam hihiihi -------------------- Rośliny uszlachetnia się przez uprawę, ludzi przez wychowanie - Jan Jakub Rousseau
|
|
Pomocna porada
0
|
||
15.06.2011, 22:54
|
||
|
Początkujący Grupa: Uczestnik Płeć: Kobieta Postów: 35 Dołączył: 1.02.2011 |
Ja mam w sypialni zielone ściany, meble jasne, a dodatki czerwone. I jest super.
|
|
|
Pomocna porada
0
|
||
2.07.2011, 17:19
|
||
Naczelna Zołza Forum![]() Grupa: Uczestnik Płeć: Kobieta Postów: 23 907 Dołączył: 24.03.2010 Skąd: z samiuśkiego połednia ..... :) Pomógł: 114 razy |
Ja mam w sypialni zielone ściany, meble jasne, a dodatki czerwone. I jest super. ponoć zielony uspokaja ... może dlatego się w takim kolorze nie najlepiej czuję... -------------------- Co komu do tego ... skoro i tak mniejsza o to ...
|
|
|
Pomocna porada
0
|
||
2.07.2011, 17:32
|
||
Ostoja forum![]() Grupa: Uczestnik Płeć: Mężczyzna Postów: 6 734 Dołączył: 26.03.2010 Skąd: śląskie Pomógł: 48 razy |
mnie sie wydaje Gaweł że chrom i róż nigdy się nie zestarzeją i z zielonym będą akurat.
Tylko nie pomyl - rura chromowana a kajdanki obszyte różowym futerkiem - nigdy odwrotnie. -------------------- |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
2.07.2011, 18:15
|
||
Paweł . czasem trzeba w życiu zrobić coś normalnego i się nie czaić. Tak jest właśnie między innymi z doborem koloru. Mogę to porównać do puszczenia bąka z przeproszeniem człowiek ma ochotę i się boi co ludzie powiedzą , a mieć to gdzieś ja zawsze chciałem mieć zielona sypialnię i mam do tego będą ostre dodatki i jest fajnie. Bo to jest tak ze człowiek widzi takie fajne rozwiązania gdzieś w sklepie u kogoś ale sam się boi i to jest błąd , nie ma się czego bać można zawsze przemalować wcześniej lub później . Najlepsze chyba w metamorfozach pomieszczeń jest to że jest to jedna rzecz którą możemy zrobić skutecznie bez względu na wszysko inne na co nie mamy wpływu z różnych względów
Piotr |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
2.07.2011, 19:43
|
||
none![]() Grupa: Uczestnik Płeć: Mężczyzna Postów: 5 872 Dołączył: 27.03.2010 Skąd: Rybnik Pomógł: 73 razy |
dokładnie, każdy robi pod siebie...ale brzydko zabrzmiało ;)
-------------------- |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
2.07.2011, 19:51
|
||
Ostoja forum![]() Grupa: Uczestnik Płeć: Mężczyzna Postów: 6 734 Dołączył: 26.03.2010 Skąd: śląskie Pomógł: 48 razy |
nie ma się czego bać można zawsze przemalować wcześniej lub później . no ja zabierałem sypialnię całą z mieszkania w bloku białą - a wprowadziłem do domku zieloną - Ale przyznaję że pomalowałem na baaaaardzo jasną zieleń. Będę w domu to wkleję zdjęcie - na razie kibluję w robocie i już mnie shiza dopada -------------------- |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
2.07.2011, 20:25
|
||
mnie sie wydaje Gaweł że chrom i róż nigdy się nie zestarzeją i z zielonym będą akurat. Tylko nie pomyl - rura chromowana a kajdanki obszyte różowym futerkiem - nigdy odwrotnie. a może jednak różowa rura, a kajdanki chromowane.....takie trudniej ściągnąć Będę w domu to wkleję zdjęcie - na razie kibluję w robocie i już mnie shiza dopada no to do domu koniecznie....sobota przecież i czekam na foty....koniecznie kajdanek i rury w jakich są kolorach -------------------- Rośliny uszlachetnia się przez uprawę, ludzi przez wychowanie - Jan Jakub Rousseau
|
|
Pomocna porada
0
|
||
2.07.2011, 21:33
|
||
no wiecie w pewnym etapie to zamiast rury w sypialni powinna być płapka na myszy tylko taka dupna 1mx2m no i kwestia co przyczepić do haczyka żeby sie zlapalo to co by sie miało zlapać
Piotr |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
2.07.2011, 21:37
|
||
no wiecie w pewnym etapie to zamiast rury w sypialni powinna być płapka na myszy tylko taka dupna 1mx2m no i kwestia co przyczepić do haczyka żeby sie zlapalo to co by sie miało zlapać u mnie telewizor i dekoder Canal+ Jestem zatrzaśnięty pierwszego wieczorka -------------------- |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
2.07.2011, 21:42
|
||
a gdzie fotki prezes gdzie??
-------------------- Rośliny uszlachetnia się przez uprawę, ludzi przez wychowanie - Jan Jakub Rousseau
|
|
Pomocna porada
0
|
||
2.07.2011, 21:43
|
||
u mnie telewizor i dekoder Canal+ Jestem zatrzaśnięty pierwszego wieczorka i co ico????????????????????? a gdzie fotki prezes gdzie?? -------------------- Pozdrawiam!
Piotr |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
2.07.2011, 21:43
|
||
a gdzie fotki prezes gdzie?? przecież jeszcze nie wysz(ed)łem z roboty!!!!!!!!!!!!!! A Ty masz te hiciory na płycie jak w banku!!!!!!!!!!! Nie ma innej opcji - -------------------- |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
2.07.2011, 22:09
|
||
no Daga już zgarnęła więc wiesz....4 tylko zostały, trza gonić
a swoją drogą się Redakcja zdziwi w poniedziałek jak zobaczy co się porobiło....więcej takiego aktywu nie uskuteczni -------------------- Rośliny uszlachetnia się przez uprawę, ludzi przez wychowanie - Jan Jakub Rousseau
|
|
Pomocna porada
0
|
||
2.07.2011, 22:11
|
||
none![]() Grupa: Uczestnik Płeć: Mężczyzna Postów: 5 872 Dołączył: 27.03.2010 Skąd: Rybnik Pomógł: 73 razy |
takie banalne pytanie, a tyle niebanalnych odpowiedzi
-------------------- |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
6.07.2011, 12:42
|
||
|
Początkujący Grupa: Uczestnik Postów: 3 Dołączył: 5.07.2011 |
Ja bym postawiła na żółty. Zrobi się przytulniej;)
|
|
|
Pomocna porada
0
|
||
11.09.2011, 16:14
|
||
W końcu się wezmę i zrobię aktualne zdjęcia tej sypialni i sami ocenicie jak to docelowo wyszło
Piotr |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
11.09.2011, 17:52
|
||
Po prostu Oś![]() Grupa: Uczestnik Postów: 7 663 Dołączył: 5.04.2010 Skąd: mazowieckie Pomógł: 6 razy |
W końcu się wezmę i zrobię aktualne zdjęcia tej sypialni i sami ocenicie jak to docelowo wyszło No wczoraj mi obiecałeś... więc czekam... -------------------- |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
25.09.2011, 17:33
|
||||||||||
no Ewcia czkałaś czekałaś aż się wreszcie doczekałaś. Zdjecia wyszły dupowate ale trudno słowo sierze-klo...
No nie wiem powiedzcie ja wyszła ta supialnia bo ciekaw jestem może i trochę kaszaniasta ale mnie sie podoba Ten post edytował gawel 25.09.2011, 17:39 -------------------- Pozdrawiam!
Piotr |
|||||||||
|
Pomocna porada
0
|
||||||||||
25.09.2011, 18:26
|
||
naprawdę bardzo fajnie wyszło ...
biały przy zielonym wygląda rewelacyjnie - dodaje świeżości i lekkości .... a fiolet daje fajny kontrast ... -------------------- Co komu do tego ... skoro i tak mniejsza o to ...
|
|
|
Pomocna porada
0
|
||
25.09.2011, 18:35
|
||
Dzięki Daga
Piotr |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.05.2012, 00:49 |