|
JUŻ JEST NOWE WYDANIE: MAJ 2012
Tu poczytasz i kupisz majowy numer:
![]() ![]() |
|
27.12.2010, 19:51
|
||
Ostoja forum![]() Grupa: Uczestnik Postów: 1 771 Dołączył: 16.09.2010 Pomógł: 29 razy |
Chciałbym się zapytać szanownych forumowiczów czy mieli styczność z tą firmą i jakie są ich doświadczenia. Ja do tej pory czyli od 10 lat używam nice i jest ogólnie ok. Natomiast w nowej lokalizacji zastanawiam się nad systemem. Akurat sprzedawca paneli ogrodzeniowych razem z bramami oferuje siłowniki tej firmy. Więc postaniowiłem się zapytać. Szczególnie ze siłownik do bramy skrzydłowej ma dość ciekawą budowę. Zupełnie inną niż w nice i ciekawi mnie jak to zdaje egzamin.
![]() Autorus -------------------- "Najważniejsze są marzenia
bez nich życie się nie zmienia wiec nie wahaj się pomarzyć o czym chcesz..." Polecam: Dziennik budowy kopuły - szczegółowy opis na stronie architektów projektu Dziennik budowy - budowa kopuły na forum budujemydom.pl www.hdtvpolska.com - najlepszy portal o wysokich technologiach www.klubsorento.pl - portal dla miłośników kia sorento http://plc-home.pl/ - Inteligentny Budynek? Zbuduj go SAM ![]() |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
7.01.2011, 09:19
|
||
Ostoja forum![]() Grupa: Uczestnik Postów: 1 771 Dołączył: 16.09.2010 Pomógł: 29 razy |
Ten napęd jak się dowiedziałem nie da sie zamontować sensownie na słupek 80x80 wiec sobie odpuściłem.
Ale mogę zakupić inny razem z bramą. Beninca DU.30 ![]() A może o tym ktoś coś słyszał. -------------------- "Najważniejsze są marzenia
bez nich życie się nie zmienia wiec nie wahaj się pomarzyć o czym chcesz..." Polecam: Dziennik budowy kopuły - szczegółowy opis na stronie architektów projektu Dziennik budowy - budowa kopuły na forum budujemydom.pl www.hdtvpolska.com - najlepszy portal o wysokich technologiach www.klubsorento.pl - portal dla miłośników kia sorento http://plc-home.pl/ - Inteligentny Budynek? Zbuduj go SAM ![]() |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.05.2012, 00:45 |