|
![]() ![]() |
|
14.10.2009, 21:29
|
||
|
Początkujący Grupa: Obserwator wybieramydom.pl Postów: 5 Dołączył: 5.02.2009 Skąd: Elbląg |
Witam serdecznie.
Jestesmy po dluzszej nieobecnosci na forum Amber. Jestesmy zainteresowani projektem Amber 3 ale bez piwnicy i dodatkowego salonu, kuchni, lazienki na parterze. Amber 3 jest wiekszym projektem i to wlasnie przemawia za nim. Czy ktos buduje moze ten domek? Pozdr |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
15.01.2010, 14:37
|
||
|
Początkujący Grupa: Członek Klanu wybieramydom.pl Postów: 3 Dołączył: 15.01.2010 |
Witam serdecznie. Jestesmy po dluzszej nieobecnosci na forum Amber. Jestesmy zainteresowani projektem Amber 3 ale bez piwnicy i dodatkowego salonu, kuchni, lazienki na parterze. Amber 3 jest wiekszym projektem i to wlasnie przemawia za nim. Czy ktos buduje moze ten domek? Pozdr Hej Ja też jestem zainteresowany tym projektem. Wprawdzie w środku trochę chcę zmienić w rozmieszczeniu pokojów na poddaszu i na parterze w tej części z 2gą kuchnia, ale większość mi pasuje w tym projekcie. Przyłączam się do poprzedników – czy ktoś buduje już ten domek. Pozdrawiam Łukasz |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
18.01.2010, 23:52
|
||
|
Początkujący Grupa: Członek Klanu wybieramydom.pl Postów: 1 Dołączył: 18.01.2010 |
Witam
Właśnie kupiłem projekt Amber 3, no i oczywiście mam zamiar budować, zmiany niewielkie, szukam osób które są w trakcie budowy Ambera, a może już coś wybudowały... jak na razie to nikt , wszyscy mają zamiar dopiero pozdrawiam DJ |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
25.01.2010, 12:45
|
||
|
Początkujący Grupa: Członek Klanu wybieramydom.pl Postów: 3 Dołączył: 15.01.2010 |
Witam
Czy kupiliście ten projekt razem z kosztorysem? Ja zamówiłem już projekt i dostałem informację że kosztorys nie jest w promocyjnej cenie 1 zł, tylko 240 zł i zastanawiam się czy będzie mi w ogóle potrzebny. Pozdrawiam Łukasz |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
3.02.2010, 17:05
|
||
|
Witam
Też już kupiliśmy projekt, właśnie jest u architekta w adaptacji. Wprowadzamy kilka zmian: - kolanko o 25 cm wyżej, - podpiwniczenie całości (to jedno dodatkowe pomieszczenie, na przyszłość), - dodajemy 2 okna połaciowe i zmieniamy okna na poddaszu, - zmieniamy układ w pomieszczeń środku na poddaszu. Pozdrawiam Kasia i Łukasz |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
9.05.2010, 12:49
|
||
Początkujący![]() Grupa: Członek Rzeczywisty wybieramydom Postów: 30 Dołączył: 21.02.2010 Skąd: Zielon Góra |
Witam Też już kupiliśmy projekt, właśnie jest u architekta w adaptacji. Wprowadzamy kilka zmian: - kolanko o 25 cm wyżej, - podpiwniczenie całości (to jedno dodatkowe pomieszczenie, na przyszłość), - dodajemy 2 okna połaciowe i zmieniamy okna na poddaszu, - zmieniamy układ w pomieszczeń środku na poddaszu. Pozdrawiam Kasia i Łukasz Polecam temat dotyczący projektu AMBER. Znajdziecie tam troche fotek i mam nadzieję interesujących wskazówek: http://forum.budujemydom.pl/index.php?show...20&hl=Amber |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2010, 23:31 |