|
![]() ![]() |
|
30.01.2009, 16:38
|
||
|
Początkujący Grupa: Obserwator wybieramydom.pl Postów: 1 Dołączył: 30.01.2009 |
Witam! Bardzo podoba mi się ten projekt, jednak trudno znaleźć kogoś kto wybudował już taki dom. Jestem na etapie wybierania projektu. Spośród tysięcy projektów ten spełnia właściwie wszystkie moje oczekiwania. Ale czy jest funkcjonalny? Allegrowicze odezwijcie się
http://www.wybieramydom.pl/projekty_domow/...-allegro_2.html Ten post edytował Redakcja 25.09.2009, 12:36 |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
31.03.2009, 22:40
|
||
|
Początkujący Grupa: Członek Rzeczywisty wybieramydom Płeć: Kobieta Postów: 5 Dołączył: 31.03.2009 |
Witam!
Ja mam wybudowany dom Allegro 2,w prawdzie jeszcze nie jest do skończony,ale pozostaje tylko urządzenie wnętrza. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt ze mna na adres e-mail penykiks@wp.pl pozdrawiam |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
21.07.2009, 09:55
|
||
|
Początkujący Grupa: Obserwator wybieramydom.pl Postów: 3 Dołączył: 21.07.2009 |
ja tez przejżałem mnostwo projektów i ten mi sie spodobał. Nie wiem tylko czy uda mi sie go postawic na działce 11 arów, i czy to wogóle ma sens, bo mało ogrodu zostanie. Na jakiej działce ty chcesz postawić ten dom?
|
|
|
Pomocna porada
0
|
||
21.07.2009, 10:10
|
||
Aktywny![]() Grupa: Członek Klanu wybieramydom.pl Płeć: Mężczyzna Postów: 277 Dołączył: 9.01.2009 Skąd: okolice Wrocławia Pomógł: 1 raz |
Wg mnie ten projekt to pomyłka, na co komu tyle łazienek i to większych od pokojów co niektórych. Dla normalnej rodziny 2+2 na pewno bym takiego molocha nie wybrał. Chyba że ktoś planuje agroturystykę. Poza tym jakie potworne koszty budowy i wykończenia. Te 480 tyś to jest stan surowy (netto) a gdzie wykończenie, za te pieniądze to można 2 domy postawić,
-------------------- Nadzory budowlane - zapytaj.
|
|
|
Pomocna porada
0
|
||
21.07.2009, 11:04
|
||
Skąd żeście się urwali? Z choinki Wielkanocnej?![]() Grupa: SuperForumowicz Płeć: Mężczyzna Postów: 570 Dołączył: 23.05.2007 Skąd: Mazowieckie Pomógł: 2 razy |
Wydaje mi się, że brakuje jednej łazienki, wówczas można by korzystać z każdej z osobna jesienią, zimą, wiosną i latem
|
|
|
Pomocna porada
0
|
||
21.07.2009, 11:24
|
||
Ostoja forum![]() Grupa: SuperForumowicz Płeć: Kobieta Postów: 1 689 Dołączył: 15.07.2008 Skąd: śląsk Pomógł: 3 razy |
Wydaje mi się, że brakuje jednej łazienki, wówczas można by korzystać z każdej z osobna jesienią, zimą, wiosną i latem Przecież czwarta jest na dola mała bo mała ale jest A tak poważnie jeśli w domu będą trzy nastolatki to i takiej ilości łazienek może zabraknąć. Pozdrawiam -------------------- Dzielić się radością to dwa razy tyle radości, dzielić się smutkiem to połowa smutku.
|
|
|
Pomocna porada
0
|
||
21.07.2009, 11:27
|
||
Skąd żeście się urwali? Z choinki Wielkanocnej?![]() Grupa: SuperForumowicz Płeć: Mężczyzna Postów: 570 Dołączył: 23.05.2007 Skąd: Mazowieckie Pomógł: 2 razy |
Zauważyłem tę czwartą na dole, ale wydała mi się nieistotna przy dużo większych na górze. Ech, żeby spełnić Twój warunek, istnienia trzech nastolatek to trzeba zacząć budowę dopiero po osiągnięciu masy krytycznej, bo co jak się nie trafi i będzie trzech chłopców
|
|
|
Pomocna porada
0
|
||
21.07.2009, 11:31
|
||
Ostoja forum![]() Grupa: SuperForumowicz Płeć: Kobieta Postów: 1 689 Dołączył: 15.07.2008 Skąd: śląsk Pomógł: 3 razy |
Zauważyłem tę czwartą na dole, ale wydała mi się nieistotna przy dużo większych na górze. Ech, żeby spełnić Twój warunek, istnienia trzech nastolatek to trzeba zacząć budowę dopiero po osiągnięciu masy krytycznej, bo co jak się nie trafi i będzie trzech chłopców Albo wcale Mam dwóch chłopaków i zgonić ich pod prysznic tudzież do wanny to prawdziwe wyzwanie, a 2,5 roczna córcia moczyłaby się w nieskończoność. -------------------- Dzielić się radością to dwa razy tyle radości, dzielić się smutkiem to połowa smutku.
|
|
|
Pomocna porada
0
|
||
16.10.2009, 21:43
|
||
|
Początkujący Grupa: Członek Rzeczywisty wybieramydom Płeć: Kobieta Postów: 5 Dołączył: 31.03.2009 |
Witam wszystkie osoby zainteresowane projektem Allegro i zapraszam do obejrzenia zdjęć z realizacji: http://www.domywstylu.eu/realizacja.php?id=476 Witam wsyzstkich Te zdjęcia z realizacji, to właśnie nasz wybudowany domek, więcej zdjęć na stronie http://deccoria.pl/profil,rumianeczek123 |
|
|
Pomocna porada
0
|
||
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9.09.2010, 11:45 |